In mijn werk met vrouwen die voor het nieuwe staan, help ik ze bij dit te openen en het concreet te maken. In het Sacred Alignment traject komt alles samen.

Een geheel afgestemde reis die je bij de meeste vrije versie  van jou brengt. Waarbij ik me volledig op jou richt als intuïtieve vrouw met een hart vol ambitie om de liefdevolle verbinding met jezelf en je gezin te verdiepen en die krachtige kern daarvan blijvend te ervaren. 

Over mij,

Als ondernemer startte ik begin 2018 een praktijk voor hooggevoelige kinderen en begon ik met een eigen tieneryogagroep. Waar ik langsging in het onderwijs en in de yogaschool vele tieners mee mocht ontvangen. Samen met de achtergrond die ik eerder heb opgebouwd in (jeugd) hulpverlening en kinderopvangcentra heb ik vele gezinnen mogen begeleiden naar meer rust en ontspanning.

Mijn manier van benaderen is zacht, invoelend en intuïtief.  Tegelijkertijd ben ik er voor jou om te laten zien hoe daadkrachtig je eigenlijk bent. Waar ik me nu voornamelijk op richt is de vrouw die met zichzelf door een transitie gaat en op zoek is naar handvatten om dit nieuwe te kunnen dragen.

Door met mij samen te werken kom je in beweging en nodig ik uit tot zelfreflectie. De reis naar binnen te maken zodat je in de basis een blijvende verandering zult zien.

Door mijn eigen veranderingsprocessen aan te gaan en de onvoorwaardelijke support  die ik daarbij heb mogen ontvangen, weet ik hoe waardevol het is om iemand naast je te hebben staan die jou écht ziet.

 

Los van de erfenis uit het verleden, aanwezig in het NU en met een innerlijk gedreven passie richting de toekomst.

Mijn intentie is om jou te laten ervaren dat wat het ook is en waar je nu ook voor staat, ik jou volledig zie met al jouw kleuren en onvoorwaardelijk steun.

Wanneer je even vergeten bent wat je essentie is, door de rollen die je als moeder of onderneemster hebt te vervullen, dan sta ik naast jou om je eraan te herinneren dat door je hoofd en hart te laten samenwerken je thuis bent bij jezelf.

Als jong meisje droomde ik al van die   nieuwe wereld.

Ik zie mezelf als een zelfbewuste en invoelende coach waarbij mijn eigen levenspad en die ontwikkeling als begeleider leidend is. Om anderen in tijden van kleine en grote veranderingen bij te staan voelt als een levensmissie waar ik met heel mijn hart aan ben toegewijd.

Als sensitief meisje van een zeer bewuste moeder en met een grote interesse voor alles wat leeft, die een sterke connectie met het ongeziene heeft, is het niet altijd makkelijk geweest om in een prestatie maatschappij mee te draaien dat ver van onze ware natuur is afgedwaald. Waar ruimte voor de innerlijke gevoelswereld beperkt is en men in plaats van voluit leven vooral aan het overleven is.

De continue druk en hoge verwachtingen maakt men ziek of depressief en in mijn ogen is de tijd nu het roer om te gooien. We zijn hier om te ontdekken dat we (geestelijk) al vrij zijn het leven op een manier in te richten die naadloos aansluit bij jouw unieke essentie en wie je graag wilt zijn.

Buiten de kaders van hoe we leerden dat het hoort om zo ons geluk te vinden dat dichterbij huis ligt dan we met z’n allen zijn gaan denken.

 

Diep van binnen…

verlangen we allemaal naar hetzelfde. Ultiem geluk vinden.

De situatie zoals die voor en met ons is gecreert maakt het niet makkelijk daar te komen. We zijn geneigd om daarbuiten te blijven zoeken naar dat ene die ons het geluk zal brengen.

Bijvoorbeeld door het ideale plaatje na te streven van de perfecte partner en kinderen, het huis, je schoonheidsidealen, geld of succes.

De nieuwe tijd

Natuurlijk zijn dit voorbeelden van dingen die je leven kunnen verrijken, tenzij het een leegte vanbinnen moet vullen waardoor het steeds opnieuw om iets anders vraagt die gevoelens van geluk te blijven voeden.

Een van de kwaliteiten die ik bezit ligt in het helder voelen en zien waar het in de ander vrijgemaakt kan worden en terug in balans mag komen. Met een natuurlijke gave om uit te zoomen waardoor ik vlugge verbindingen leg en het grotere plaatje zie.

Momenteel maken wij als collectief een enorme shift door. Die van een eeuwenoude ego-gedragen bewustzijn en in de richting beweegt van het hartsbewustzijn. Een balans die zich aan het herstellen is en terug kunt zien in grote verschuivingen die overal plaatsvinden. Waar we gezamenlijk en individueel aan alle laagjes en patronen voorbij dienen te gaan die niet meer dienend zijn met waar we naartoe gaan.

Een nieuw tijdperk staat voor ons klaar waar we in bewuste creatorschap stappen en liefdevoller met elkaar en de natuur om zullen gaan. Waarvan de basis begint in ons zelf.

Mijn wens is dat iedereen de magie van het leven zal ontdekken en in onvoorwaardelijke liefde kan stappen. Dat zij het beste uit zichzelf en het kostbare leven weten te halen.

Werkwijze

Wanneer je met mij gaat werken kijk ik op systemische wijze en met een holistische visie met jou mee en waar je voor het nieuwe staat. Daarnaast werk ik ter ondersteuning met levensenergie verhogende producten van Infinirgy .

Bij mij kun je terecht voor begeleiding in de vorm van een One day retreat of een traject. Of een Infinirgy behandeling  voor het in balans brengen van je lichaam en geest. Om je van vernieuwde inzichten te voorzien en helderheid in je situatie te verschaffen is het daarnaast ook mogelijk om een persoonlijke reading bij mij aan te vragen. Stuur voor verdere info mij gerust een berichtje of vul even het contactformulier in.

De thema’s waar ik zoal mee werk zijn:

 

  • leven volgens je eigen unieke ritme.
  • relaties en zielsverbindingen.
  • de beweging van het oude naar het nieuwe.
  • burn-out & stress.
  • rouw en verlieservaringen.
  • je gezin i.c.m. het ondernemerschap.
  • schaduwwerk & heling innerlijk kind.