Aanbod

Kies wat bij je past

Infinirgy behandeling

De Infinirgy behandeling is voor diepe rust en ontspanning. De vaak vergeten lichaamsdelen als buik, benen, bovenarmen, voeten krijgen stevige en liefdevolle aandacht. Dit zorgt voor een goede doorbloeding, omdat verklevingen los worden gemasseerd.

De behandeling bestaat uit twee delen;

Deel 1 – Infinirgy Soft Touch massage voor diepe rust en loslaten van spanning.

Deel 2 – Stevige bindweefselmassage voor doorbloeding en vastzittende emoties.

Je investering voor 3 behandelingen is: 297 euro inclusief + Jóbody massageolie met essentiele oliën op maat kado.

Advies: Kuur van 3x in 3 weken en daarna 1x per maand als onderhoud.

Een losse behandeling is 99 euro.

1:1 traject - 3 sessies

In dit traject kijken naar wie jij bent; naar de diepere lagen van je mooiste zijn. Zodat je begrijpt waarom je vastloopt en hoe je weer beweging brengt. Je krijgt inzicht en helderheid wat jou nu tegenhoudt om die ruimte te kunnen ervaren en weer back on track te zijn.

Wil jij dat die oneindige stroom van gedachten plaats maakt voor rust, plezier en vertrouwen? Dan is dit 1:1 traject voor jou!

Dit is wat je ontvangt:

  • 3 sessies á 90 min. De methodes die ik hierbij inzet zijn: coaching, energiewerk, innerlijk kind heling, transformerende meditatie of opstellingswerk, afhankelijk van wat zich aandient tijdens de sessies en jouw vraagstuk.
  • Support tussen de sessies door via Voxer of mail

Je investering is 555 euro.

Besluit je het volledige bedrag van 1477 euro in één keer te voldoen dan ontvang je een essentiële olie van Infinirgy (m.u.v. Love) afgestemd op jouw thema als een kado.

 

Sacred Alignment

Hét een op een traject van drie maanden wat je helpt de heelheid in jezelf te voelen door de reis naar binnen te maken, zodat je niet alleen wéét maar ook een diep vertrouwen ervaart in wie je bent en waar jouw vervulling op je ligt te wachten.

Wil je op je innerlijke leiding leren vertrouwen terwijl je anderen niet langer boven jezelf plaatst?

Voor die eigen verbinding waar je zo naar verlangt terwijl je haarfijn voelt welke kant je op mag in je leven. Je weet niet alleen dat je je eigen nummer 1 bent, maar voelt en LEEFT dit ook echt. Zodat je verfijning aan brengt in je keuzes. Van binnen en buiten. Je bent in je element, je weet wie je bent en waar je voor staat.

Alle sessies zijn zowel live als online mogelijk.

Je investering is 492 euro per maand.

Besluit je het volledige bedrag van 1477 euro in één keer te voldoen dan ontvang je een essentiële olie van Infinirgy afgestemd op jouw thema als een kado.

 

Deep dive sessie

Wil je graag meer kunnen vertrouwen op je eigen kracht en merk je nu dat je te veel bezig bent met wat anderen (van jou) willen?

Zullen we samen jouw kracht naar boven halen en kijken naar wat er nog meer voor je is?

In één sessie help ik je tot de kern te komen van waar een balans mag komen. Ik neem je mee op een innerlijke reis door je lijf voor een opschoning van oude energie en een activatie voor hernieuwde energie, zodat er weer ruimte is voor jou en hoe jij je graag wil voelen.

Dit is wat je ontvangt:

>> Sessie van 60 minuten (live of online): We nemen de tijd om in kaart te brengen welk thema er speelt in je leven en kijken samen naar wat ervoor nodig is om thuis te komen bij jezelf.

>> Healing van 60 minuten: Hier reizen we af naar je energetische systeem voor een opschoning en activatie van je chakrasysteem. Het gaat om de 7 basischakra’s die elk een eigen thema dragen en betrekking hebben op jouw welzijn. Alle chakra’s zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. We doorlopen iedere chakra waarbij er een balans ontstaat in alle lagen van jouw systeem. Na afloop voelt het lichter en ontspannen. Daarnaast geef ik je praktische tools en tips over hoe je het kunt laten stromen.

Tevens ontvang je een Flowy of Energy oil en bijbehorende affirmaties om het proces dat in gang is gezet optimaal te ondersteunen.

Je investering is 147 euro.

 

 

 

Afgelopen tijd merkte ik dat ik weer veel in mijn hoofd zat. Er spelen wat dingen in mijn leven die vragen om een keuze te gaan maken. Ik liep hier helemaal in vast. Piekeren, malen en ook voelde ik mij emotioneel. Toen ik dit opmerkte heb ik Wendy gevraagd mij te begeleiden om weer uit mijn hoofd te komen, zodat ik ook weer kan voelen wat mijn behoefte in dit alles is.

Wendy heeft een hele zachte manier van benaderen. En begeleide mij op een hele fijne manier door de energy healing heen. Tranen mochten er zijn, alles mocht er zijn. Ook was er ruimte om nadien even na te bespreken. De energy healing heeft me weer rust en ruimte gebracht. De knoop in mijn maag is verdwenen en mijn hoofd ziet de dingen weer helder. Ik vond het een hele waardevolle sessie.

Jantine

Bij Wendy moet je zijn als je je kracht naar voren wil halen; als je voelt dat er meer in zit dan je (terug)krijgt, als je merkt dat de rek er uit is en je balans wil brengen naar je doen & zijn.

Ik ervaar Wendy als een onvoorwaardelijke vrouwelijke steun naast me. Met haar humor maakt ze licht wat zwaar is, ze brengt bewustzijn. Ze is direct waardoor je gaan zien wat je zelf niet altijd ziet.

Ik ervaar Wendy als een echte & puur, iemand die doet wat ze zegt, de ‘practice what you preach’ in alle zachtheid waar we meer van nodig hebben in onze maatschappij.

Sta je voor een periode van verandering en groei, roept het nieuwe jou? Huur Wendy dan in als jouw coach, je steun en toeverlaat. Wendy zet die extra stappen voor je en dat is onbetaalbaar.

Maike

Ik kwam bij Wendy voor een deepdive sessie. Omdat ik haar al een beetje ken, wist ik dat ze me meteen zou doorgronden en dat ik geen mooi weer hoefde te spelen.

Wendy had vooraf op mij afgestemd en gaf meteen de juiste woorden en richting.

Heel langzaam kon ik meer in mijn lijf zakken en daar kan ik lang van profiteren.

Wendy is betrokken, wijs en zacht maar duidelijk. Een prachtige vrouw om vanuit veiligheid en vertrouwen met je persoonlijke struggles aan de slag te gaan!

Anke

Contact:

Je kan mij bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of:

Email: info@wendyvanderreep.nl
Tel: 06-53428566

8 + 15 =