Aanbod

Kies wat bij je past

Infinirgy behandeling

De Infinirgy behandeling is voor diepe rust en ontspanning. De vaak vergeten lichaamsdelen als buik, benen, bovenarmen, voeten krijgen stevige en liefdevolle aandacht. Dit zorgt voor een goede doorbloeding, omdat verklevingen los worden gemasseerd.

De behandeling bestaat uit twee delen;

Deel 1 – Infinirgy Soft Touch massage voor diepe rust en loslaten van spanning.

Deel 2 – Stevige bindweefselmassage voor doorbloeding en vastzittende emoties.

Je investering voor 3 behandelingen is: 297 euro inclusief + Jóbody massageolie met essentiele oliën op maat kado.

Advies: Kuur van 3x in 3 weken en daarna 1x per maand als onderhoud.

Een losse behandeling is 99 euro.

1:1 traject - 3 sessies

In dit traject kijken naar wie jij bent; naar de diepere lagen van je mooiste zijn. Zodat je begrijpt waarom je vastloopt en hoe je weer beweging brengt. Je krijgt inzicht en helderheid wat jou nu tegenhoudt om die ruimte te kunnen ervaren en weer back on track te zijn.

Wil jij dat die oneindige stroom van gedachten plaats maakt voor rust, plezier en vertrouwen? Dan is dit 1:1 traject voor jou!

Dit is wat je ontvangt:

  • 3 sessies á 90 min. (online of offline)
  • De methodes die ik inzet zijn: healing, reading, transformerende meditatie of opstellingswerk, afhankelijk van wat zich aandient tijdens de sessies en jouw vraagstuk.
  • Je ontvangt een essentiële olie van Infinirgy die is afgestemd op het thema waarmee je aan de slag wilt gaan. (met uitzondering van de Love oil)
  • Support tussen de sessies door via Voxer of mail

Je investering is 555 euro.

 

Sacred Alignment

Voor de vrouw die weet dat er meer voor haar is dan ze tot nu toe ervaart en klaar is om het nieuwe te openen. Zodat ze uitkomt bij een diep vertrouwen in haarzelf en te nemen weg dat volgens haar eigen unieke ritme beweegt. Een leven dat in Sacred Alignment is met alles van wie zij is.

Level 1 – Openen. Op je innerlijke leiding vertrouwen terwijl je anderen niet langer boven jezelf plaatst.

Level 2 – Verdiepen. Voor die eigen verbinding waar je zo naar verlangt terwijl je haarfijn voelt welke kant je op mag in je leven.

Level 3 – Verfijnen. Je weet niet alleen dat je je eigen nummer 1 bent, maar voelt en LEEFT dit ook echt. Zodat je verfijning aan brengt in je keuzes. Van binnen en buiten. Je bent in je element, je weet wie je bent en waar je voor staat.

Alle sessies zijn zowel live als online mogelijk.

Je investering is 397 euro per maand.

Je ontvangt een essentiële olie van Infinirgy (met uitzondering van de Love oil) die is afgestemd op het thema waarmee we werken  als een kado wanneer je de investering van een level in één keer voldoet.

 

Deepdive sessie – 2 delig

Als je merkt dat je blijft rondlopen met een vraag of een thema dat nu meer aandacht vraagt: kies dan voor een deepdive.

>> Een online sessie van 60 minuten waarin we het thema openen in bewustzijn en kijken we samen wat er dieper gezien voor nodig is om je te brengen waar je graag wilt zijn.

>> Vervolgens plannen we een healing van 45 minuten – Hier reizen we af naar je onderbewuste waar we ontdekken wat een gewenste vooruitgang tegenhoudt. Eventuele blokkades in je systeem worden opgeheven zodat een goede doorstroming van energie kan plaatsvinden en jij weer helderheid en ruimte ervaart. In de meeste gevallen komt naderhand alles samen en vallen dingen op zijn plaats. De rust in je hoofd is wedergekeerd en je bent weer in contact met je lijf en innerlijke wijsheid. Een logisch vervolg is dat een volgende stap zich kan aandienen. Om dit te kunnen laten ontstaan is rust en vertrouwen nodig, hierin begeleid ik jou. Na afloop ontvang je een ingesproken audio waarin ik met je deel wat mijn bevindingen zijn en is er ruimte voor eventuele nazorg.

 

Je investering is 147 euro.

 

 

 

Contact:

Je kan mij bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of:

Email: info@wendyvanderreep.nl
Tel: 06-53428566

4 + 10 =