Aanbod

Dit is een overzicht van mijn aanbod. Er zijn zowel online als live mogelijkheden van kort tot lang. Wil je graag samen afstemmen? Plan dan zelf je kennismaking in:

Vrouwencoach Friesland Wendy van der Reep

Private Bliss Experience

Herinner de verbinding met je innerlijke zelf en kies voor je eigen exclusieve en intieme bliss-experience.

Een waardevol moment waar je alles mag loslaten en diepe verbondenheid met je innerlijke zelf voelt.

Soms is één van deze sessies al genoeg om dat wat in de weg staat, weg te nemen. We brengen bewuste en onbewuste levensthema’s in kaart en creëeren een pad naar ultiem thuiskomen bij jezelf en het vinden van een perfecte balans.

Een exclusieve ervaring van 2,5 uur die je hele wezen voedt en in balans brengt.

Investeer in jezelf en maak gebruik van deze bijzondere gelegenheid voor 247 euro inclusief cacao.

Voor ondersteuning van het proces wat we in gang hebben gezet ontvang je een exclusieve Flowy of Energy-olie en bijbehorende affirmaties voor krachtige ondersteuning.

Private Bliss Experience is een waardevolle investering in jouw welzijn en innerlijke groei, die je naar een dieper niveau van zelfontdekking en vervulling brengt.

 

Vrouwencoach Friesland Wendy van der Reep

Lifeline

Doorbreek de vicieuze cirkel en vind helderheid en balans!

Loop je vast en verlang je naar duidelijke richting om te volgen? Waar het ook over gaat en wat je ook bezighoudt, ik ben er voor je.

Ik help je balans te herstellen, zodat jij je weer kunt focussen.

Met Lifeline krijg je 5 sessies die je binnen een jaar na aankoop op ieder gewenst moment kunt inzetten. Of het nu voor jezelf is, voor je bedrijf/missie, iets wat je blijft raken, voor je kind of hormonale klachten, ik stem me volledig af op jouw vraag en behoeften. 

Krijg de helderheid en balans die je nodig hebt om jouw leven weer in evenwicht te brengen. 

Je investering voor deze waardevolle reeks sessies is slechts 344 euro.

 

vrouwencoach holistisch coach healing energiewerk friesland leeuwarden wendy van der reep

Sacred Alignment - 3 maanden

Ontdek de kracht van innerlijke heelheid met mijn exclusieve  1-op-1 traject van drie maanden. Samen maken we de reis naar binnen om niet alleen uit te komen bij een diep begrip, maar ook vertrouwen in wie je bent en waar jouw vervulling op je wacht.

Verlang je ernaar om meer te vertrouwen op je innerlijke leiding, zonder anderen boven jezelf te plaatsen? Dit traject biedt de sleutel tot jouw eigen verbinding die nodig is om helder te voelen over de richting die je leven mag nemen. En dat je niet alleen weet hoe je jezelf op de eerste plaats zet, maar dit ook op een diep niveau ervaart. Dit zal je keuzes verfijnen, zowel van binnen als van buiten. Je zult in je element zijn, wetende wie je bent en waar je voor staat, terwijl je relaties verdiepen.

Alle sessies zijn zowel live als online mogelijk, zodat je flexibel kunt deelnemen op een manier die bij jou past. Tussen de sessies door maak je gebruik van onvoorwaardelijke support via Voxer/ Whatsapp. 

Maak die prioriteit van jezelf en kies voor dit waardevolle traject voor  492 euro per maand. Wanneer je het volledige bedrag van 1477 euro in één keer voldoet, ontvang je de meest kostbare olie van Infinirgy als een cadeau. ‘Love’ voorziet je van goddelijke levensenergie en je zal ondersteunen tijdens je reis naar heelheid.

Neem de beslissing om jezelf te omarmen en te transformeren. Ontdek de diepe heelheid die in jou schuilt en leef een leven vol vervulling en innerlijke groei.

 

Vrouwencoach in Leeuwarden Friesland Wendy van der Reep

Infinirgy Massage Treatment

De Infinirgy Massage Treatment – een ultieme ervaring van diepe rust en ontspanning. Geef vergeten lichaamsdelen, zoals je buik, benen, bovenarmen en voeten, de aandacht die ze verdienen. Met liefdevolle zorg worden verklevingen losgemasseerd, waardoor een goede doorbloeding wordt gestimuleerd.

De massage bestaat uit twee delen:

Deel 1Infinirgy Soft Touch Massage: Een zachte aanraking die diepe rust bevordert en helpt bij het loslaten van spanning.

Deel 2Stevige Bindweefselmassage: Een krachtige massage die de doorbloeding stimuleert en vastzittende emoties helpt los te laten.

Investeer vandaag nog in jezelf en geniet van een kuur van 3 massages voor 297 euro, inclusief een speciale Jóbody-massageolie met essentiële oliën op maat. Deze olie zal je behandeling verrijken en je een extra gevoel van welzijn geven.

Het advies is om een kuur van 3 massages te volgen, met een interval van 2 weken. Na de kuur kun je genieten van een onderhoudsmassage van 1 keer per maand om de resultaten te behouden.

Als je wilt profiteren van een vervolgbehandeling, kun je deze boeken voor slechts 99 euro.

Geef jezelf de zorg en ontspanning die je verdient. Ervaar de kracht van de Infinirgy Massage Treatment en laat je lichaam en geest in harmonie komen.

Afgelopen tijd merkte ik dat ik weer veel in mijn hoofd zat. Er spelen wat dingen in mijn leven die vragen om een keuze te gaan maken. Ik liep hier helemaal in vast. Piekeren, malen en ook voelde ik mij emotioneel. Toen ik dit opmerkte heb ik Wendy gevraagd mij te begeleiden om weer uit mijn hoofd te komen, zodat ik ook weer kan voelen wat mijn behoefte in dit alles is.

Wendy heeft een hele zachte manier van benaderen. En begeleide mij op een hele fijne manier door de energy healing heen. Tranen mochten er zijn, alles mocht er zijn. Ook was er ruimte om nadien even na te bespreken. De energy healing heeft me weer rust en ruimte gebracht. De knoop in mijn maag is verdwenen en mijn hoofd ziet de dingen weer helder. Ik vond het een hele waardevolle sessie.

Jantine

Bij Wendy moet je zijn als je je kracht naar voren wil halen; als je voelt dat er meer in zit dan je (terug)krijgt, als je merkt dat de rek er uit is en je balans wil brengen naar je doen & zijn.

Ik ervaar Wendy als een onvoorwaardelijke vrouwelijke steun naast me. Met haar humor maakt ze licht wat zwaar is, ze brengt bewustzijn. Ze is direct waardoor je gaan zien wat je zelf niet altijd ziet.

Ik ervaar Wendy als een echte & puur, iemand die doet wat ze zegt, de ‘practice what you preach’ in alle zachtheid waar we meer van nodig hebben in onze maatschappij.

Sta je voor een periode van verandering en groei, roept het nieuwe jou? Huur Wendy dan in als jouw coach, je steun en toeverlaat. Wendy zet die extra stappen voor je en dat is onbetaalbaar.

Maike

Ik kwam bij Wendy voor een deepdive sessie. Omdat ik haar al een beetje ken, wist ik dat ze me meteen zou doorgronden en dat ik geen mooi weer hoefde te spelen.

Wendy had vooraf op mij afgestemd en gaf meteen de juiste woorden en richting.

Heel langzaam kon ik meer in mijn lijf zakken en daar kan ik lang van profiteren.

Wendy is betrokken, wijs en zacht maar duidelijk. Een prachtige vrouw om vanuit veiligheid en vertrouwen met je persoonlijke struggles aan de slag te gaan!

Anke

Contact:

Je kan mij bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of:

Email: info@wendyvanderreep.nl
Tel: 06-53428566

12 + 7 =