Aanbod

Kies wat bij je past

Infinirgy behandeling

De Infinirgy behandeling is voor diepe rust en ontspanning. De vaak vergeten lichaamsdelen als buik, benen, bovenarmen, voeten krijgen stevige en liefdevolle aandacht. Dit zorgt voor een goede doorbloeding, omdat verklevingen los worden gemasseerd.

De behandeling bestaat uit twee delen;

Deel 1 – Infinirgy Soft Touch massage voor diepe rust en loslaten van spanning.

Deel 2 – Stevige bindweefselmassage voor doorbloeding en vastzittende emoties.

Je investering voor 3 behandelingen is: 297 euro inclusief + Jóbody massageolie met essentiele oliën op maat kado.

Advies: Kuur van 3x in 3 weken en daarna 1x per maand als onderhoud.

Een losse behandeling is 99 euro.

1:1 traject - 3 sessies

In dit traject kijken naar wie jij bent; naar de diepere lagen van je mooiste zijn. Zodat je begrijpt waarom je vastloopt en hoe je weer beweging brengt. Je krijgt inzicht en helderheid wat jou nu tegenhoudt om die ruimte te kunnen ervaren en weer back on track te zijn.

Wil jij dat die oneindige stroom van gedachten plaats maakt voor rust, plezier en vertrouwen? Dan is dit 1:1 traject voor jou!

Dit is wat je ontvangt:

  • 3 sessies á 90 min. (online of offline)
  • De methodes die ik inzet zijn: healing, reading, transformerende meditatie of opstellingswerk, afhankelijk van wat zich aandient tijdens de sessies en jouw vraagstuk.
  • Je ontvangt een essentiële olie van Infinirgy die is afgestemd op het thema waarmee je aan de slag wilt gaan. (met uitzondering van de Love oil)
  • Support tussen de sessies door via Voxer of mail

Je investering is 555 euro.

 

Sacred Alignment

Voor de vrouw die weet dat er meer voor haar is dan ze tot nu toe ervaart en klaar is om het nieuwe te openen. Zodat ze uitkomt bij een diep vertrouwen in haarzelf en te nemen weg dat volgens haar eigen unieke ritme beweegt. Een leven dat in Sacred Alignment is met alles van wie zij is.

Level 1 – Openen. Op je innerlijke leiding vertrouwen terwijl je anderen niet langer boven jezelf plaatst.

Level 2 – Verdiepen. Voor die eigen verbinding waar je zo naar verlangt terwijl je haarfijn voelt welke kant je op mag in je leven.

Level 3 – Verfijnen. Je weet niet alleen dat je je eigen nummer 1 bent, maar voelt en LEEFT dit ook echt. Zodat je verfijning aan brengt in je keuzes. Van binnen en buiten. Je bent in je element, je weet wie je bent en waar je voor staat.

Alle sessies zijn zowel live als online mogelijk.

Je investering is 397 euro per maand.

Je ontvangt een essentiële olie van Infinirgy (met uitzondering van de Love oil) die is afgestemd op het thema waarmee we werken  als een kado wanneer je de investering van een level in één keer voldoet.

 

Deepdive sessie – 2 delig

Als je merkt dat je in cirkels blijft rondlopen: kies dan voor een deepdive sessie.

Dit is wat je ontvangt:

>> Online sessie van 60 minuten . Hier openen we het thema om te kijken wat er dieper gezien voor nodig is om je te brengen waar je graag wilt zijn.

>> En een healing van 45 minuten – Hier reizen we af naar je onderbewuste lagen waarin we de blokkade(s) die je gewenste vooruitgang tegenhoudt zullen opheffen zodat er een goede doorstroming van energie plaatsvindt en jij weer helderheid en eruimte ervaart.

In de meeste gevallen komt naderhand alles samen en vallen dingen pas later op zijn plaats.

Zodra je weer in contact bent met je lijf zullen je gedachten tot rust komen en hoor jij je innerlijke leiding weer duidelijker. Een logisch gevolg daarvan is dat een volgende stap zich aandient zonder dat je de behoefte voelt iets te willen forceren, zodat de gewenste situatie zich nu in alle rust kan ontvouwen. Om in overgave te zijn is vertrouwen nodig. In jezelf en iets groters dan jij – hier help ik je bij. Na afloop ontvang je een ingesproken audio waarin ik mijn bevindingen met je deel en is er ruimte voor eventuele nazorg.

 

Je investering is 147 euro.

 

 

 

Afgelopen tijd merkte ik dat ik weer veel in mijn hoofd zat. Er spelen wat dingen in mijn leven die vragen om een keuze te gaan maken. Ik liep hier helemaal in vast. Piekeren, malen en ook voelde ik mij emotioneel. Toen ik dit opmerkte heb ik Wendy gevraagd mij te begeleiden om weer uit mijn hoofd te komen, zodat ik ook weer kan voelen wat mijn behoefte in dit alles is.

Wendy heeft een hele zachte manier van benaderen. En begeleide mij op een hele fijne manier door de energy healing heen. Tranen mochten er zijn, alles mocht er zijn. Ook was er ruimte om nadien even na te bespreken. De energy healing heeft me weer rust en ruimte gebracht. De knoop in mijn maag is verdwenen en mijn hoofd ziet de dingen weer helder. Ik vond het een hele waardevolle sessie.

Jantine

Bij Wendy moet je zijn als je je kracht naar voren wil halen; als je voelt dat er meer in zit dan je (terug)krijgt, als je merkt dat de rek er uit is en je balans wil brengen naar je doen & zijn.

Ik ervaar Wendy als een onvoorwaardelijke vrouwelijke steun naast me. Met haar humor maakt ze licht wat zwaar is, ze brengt bewustzijn. Ze is direct waardoor je gaan zien wat je zelf niet altijd ziet.

Ik ervaar Wendy als een echte & puur, iemand die doet wat ze zegt, de ‘practice what you preach’ in alle zachtheid waar we meer van nodig hebben in onze maatschappij.

Sta je voor een periode van verandering en groei, roept het nieuwe jou? Huur Wendy dan in als jouw coach, je steun en toeverlaat. Wendy zet die extra stappen voor je en dat is onbetaalbaar.

Maike

Ik kwam bij Wendy voor een deepdive sessie. Omdat ik haar al een beetje ken, wist ik dat ze me meteen zou doorgronden en dat ik geen mooi weer hoefde te spelen.

Wendy had vooraf op mij afgestemd en gaf meteen de juiste woorden en richting.

Heel langzaam kon ik meer in mijn lijf zakken en daar kan ik lang van profiteren.

Wendy is betrokken, wijs en zacht maar duidelijk. Een prachtige vrouw om vanuit veiligheid en vertrouwen met je persoonlijke struggles aan de slag te gaan!

Anke

Contact:

Je kan mij bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of:

Email: info@wendyvanderreep.nl
Tel: 06-53428566

12 + 13 =