Vrouwencoach en energiewerk Friesland Wendy van der Reep

Infinirgy Massage Treatment

De Infinirgy Essential Oils zijn ontworpen om je emoties in balans te brengen, wat een positieve invloed heeft op zowel je lichaam als geest. Door gebruik te maken van deze oliën verhoog je je eigen levensenergie, waardoor je je beter in je vel voelt en dit gevoel kunt behouden.

De Infinirgy Massage Treatment biedt een diepe rust en ontspanning. Tijdens deze behandeling krijgen vaak vergeten lichaamsdelen, zoals de buik, benen, bovenarmen en voeten, stevige en liefdevolle aandacht. Dit zorgt voor een goede doorbloeding, waarbij eventuele verklevingen losgemasseerd worden. Het resultaat is een verbeterde circulatie en een gevoel van welzijn in deze gebieden.

De combinatie van de Infinirgy Essential Oils en de doelgerichte behandeling zorgt ervoor dat je zowel emotioneel als fysiek in balans komt. Het helpt je om spanningen los te laten, blokkades op te heffen en een gevoel van harmonie te ervaren. Deze behandeling is een waardevolle manier om zorg te dragen voor jezelf en je welzijn te bevorderen.

Hoe zou het voor je zijn…

om volledige innerlijke rust te vinden binnen jezelf.

als je gedachten kalm en positief zijn, waardoor je innerlijke rust en helderheid ervaart.

als alles weer moeiteloos stroomt en je overvloeit van positieve energie.

als je loslaat wat niet langer dienend is, en er weer ruimte ontstaat voor je natuurlijke balans, waarin lichaam, geest en ziel moeiteloos op elkaar afgestemd zijn.

als je de mogelijkheid hebt om met zachtheid en liefde aandacht te schenken aan de vergeten delen van je lichaam.

om de moed te hebben om te kiezen voor wat goed is voor jou, zonder je schuldig te voelen.

om je lekker in je vel te voelen en vol enthousiasme uit te kijken naar een nieuwe dag vol mogelijkheden en kansen die voor je liggen.

Massage en meer…

Emoties die in het celgeheugen van je lichaam zijn opgeslagen, kunnen de energie en bloedsomloop belemmeren, waardoor ze niet vrijuit kunnen stromen. Dit kan leiden tot diverse (vage) klachten en situaties creëren die je eigenlijk niet wilt ervaren. Door het opheffen van deze blokkades is er weer een goede doorstroming mogelijk, waardoor je letterlijk en figuurlijk in beweging komt. Soms blijf je vastzitten in belemmerende gedachten, en ervaar je een gebrek aan energie of inspiratie.  De spieren en gewrichten in je lijf voelen stijf waardoor je niet lekker in je vel voelt. Een Infinirgy-massage kan je op verschillende gebieden helpen om deze belemmeringen te doorbreken.

De massage bestaat uit twee delen. In het eerste deel ontvang je een Infinirgy soft touch massage, die zich in vier fasen langs je hele ruggengraat en onder je voeten richt. Verschillende oliën worden gebruikt om specifieke aspecten aan te pakken:

  1. Calmy en Steady zijn oliën die zorgen voor rust en stabiliteit.
  2. Intuïty en Love worden gebruikt voor heling van het innerlijk kind en het bevorderen van liefde.
  3. Memory en Trusty ondersteunen verbinding en vertrouwen.
  4. Boosty en Energy bieden een energieboost.

Het tweede deel van de behandeling omvat een stevige Guasha-massage, gericht op het bevorderen van de doorbloeding en het loslaten van vastzittende emoties. Hierbij worden de bovenbenen, armen en buik stevig gemasseerd met de handen, een Guasha-steen of massageborstel. De Blend-oil Jóbody met essentiële oliën wordt gebruikt om dit proces te ondersteunen en heeft tevens een anti-cellulite werking.

Vrouwencoach en energiewerk Friesland Wendy van der Reep

De Infinrigy Treatment activeert een krachtig proces van zelfhelend vermogen, waarbij je stap voor stap ruimte creëert voor gevoelens zoals geluk, flow en creativiteit.

Holistische gezondheid

Voor mij is het geven van deze behandeling veel meer dan alleen fysieke handelingen uitvoeren. Ik geloof dat lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen.

Naast de verschillende rollen die we dagelijks vervullen – zoals vrouw, moeder, vriendin, ondernemer, enzovoort – vergeten we vaak dat we diep van binnen zoveel meer zijn dan dat. Alles wat we denken te zijn, vormt slechts een fractie van onze werkelijke essentie.

Wanneer ik jou ontmoet en met je werk, zie ik jouw potentieel dat verder reikt dan alle uitdagingen en lagen die je hebt opgebouwd. Ik observeer wat er in beweging mag komen, zodat je jouw prachtige hart weer kunt openen.

Door te ontdekken wie je werkelijk bent en wat je precies nodig hebt, kan jouw natuurlijke balans zich herstellen.

Als je in je kracht wilt staan en je lekker in je vel wilt voelen, is een gezonde balans op alle niveaus – fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch – essentieel.

Boek daarom een Infinirgy Massage Treatment om te ontdekken of het iets voor jou is. Samen kunnen we op reis gaan om te verkennen en te ervaren wat deze behandeling voor jou kan betekenen.

Vrouwencoach en energiewerk Friesland Wendy van der Reep

Na de eerste massage was ik heerlijk in mijn lijf, kon me goed overgeven aan (aanwezig) zijn. Heel, heel fijn! Daarna kon ik merken dat er van alles in beweging is gezet. Weer oude laagjes aangekeken en doorheen bewogen, niet per se fijn, wel goed.

De kuur heeft dus veel in werking gezet, eilandjes verbonden tot een geheel waardoor ruimte is ontstaan. Een ruimte waarbinnen ik gevoeld heb dat het oke is mijn eigen weg te lopen. Achteraf merkte ik verzachting en verankering in mijn lijf.

Yvonne

Wanneer je écht voelt…

Vaak zijn we mentaal bezig, bijvoorbeeld met werk of zijn er zaken die spelen in onze relaties. Hierdoor gaat er veel energie naar ons hoofd en stroomt er weinig tot geen energie door naar de rest van ons lichaam.

Dit kan zich uiten in een zwaar en vermoeid gevoel in ons lichaam, spier- en gewrichtsklachten (fysiek). Ook ervaren we onrustige gedachten, wat leidt tot slecht slapen en moeite hebben met concentratie (mentaal). We voelen ons overspoeld, het is te veel en we hebben een kort lontje naar onze partner of kinderen (emotioneel). Daarnaast kunnen we ons neerslachtig en inspiratieloos voelen, en niet meer helder zien waarom we ons werk eigenlijk doen (spiritueel).

Een Infinirgy Massage Treatment brengt zowel beweging in geblokkeerde energie als in de bloedsomloop, waardoor de balans in ons hele systeem zich weer kan herstellen (energetisch).

Wanneer we écht leren voelen en luisteren naar de signalen van ons lichaam, en op tijd handelen naar onze behoeften, kunnen we gezond blijven, ons gelukkig voelen en in balans zijn.

Vrouwencoach en energiewerk Friesland Wendy van der Reep
Vrouwencoach en energiewerk Friesland Wendy van der Reep
Vrouwencoach en energiewerk Friesland Wendy van der Reep

Jij bent het waard,

om je vrij te voelen en voluit te genieten.

Heb je een vraag voor me?

Je kan me bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of anders via  

E-mail: info@wendyvanderreep.nl
Telefoon: 06-53428566

10 + 13 =