Vrouwencoach en energiewerk Friesland Wendy van der Reep

Infinirgy massage treatment

Je emoties beinvloeden je lichaam en geest. De Infinirgy essential oils brengen je emoties in balans. Daardoor verhoog je je eigen levensenergie. Je kunt de olien inzetten om lekker in je vel te komen en te blijven.

Infinirgy Treatment brengt je een diepe rust en ontspanning. De vaak vergeten lichaamsdelen als buik, benen, bovenarmen, voeten krijgen stevige en liefdevolle aandacht. Dit zorgt voor een goede doorbloeding, omdat verklevingen los worden gemasseerd.

Hoe zou het voor je zijn…

Als je rust vindt bij jezelf.

Dat je gedachten kalm en positief zijn.

Dat alles weer stroomt en jij een goede energie hebt.

Jij hebt losgelaten wat niet meer dienend is en er weer ruimte is voor je natuurlijke balans waarin lichaam, geest en ziel met elkaar zijn afgestemd.

Als jij zacht kunt zijn voor de vergeten delen van je lichaam.

Dat je de moed hebt om te kiezen voor wat goed is voor jou, zonder je schuldig te voelen.

Dat je lekker in je vel voelt en je verheugd op weer een nieuwe dag met alle kansen en mogelijkheden die dit biedt.

Massage en meer…

Emoties die in het celgeheugen van je lichaam liggen opgeslagen laten je energie en bloedsomloop vastlopen waardoor het niet meer vrijuit kan stromen. Hierdoor kun je allerlei (vage) klachten ontwikkelen en situaties creëren die je helemaal niet wilt.

 Door blokkade(s) op te heffen vindt er weer een goede doorstroming plaats en kom je letterlijk en figuurlijk weer in beweging.

 We kunnen soms zo een gevoel hebben van ‘vastzitten’ zoals in het hebben van gedachten die niet helpen, stijve en stramme spieren, weinig energie of je ongeïnspireerd voelen. Een Infinirgy massage helpt je op vele gebieden.

De massage bestaat uit twee delen.

Deel 1 – Infinirgy soft touch massage. In 4 fasen met verschillende olien langs de gehele ruggensgraat en onder de voeten.

  1. Calmy en Steady voor rust & stabiliteit.
  2. Intuity en Love voor heling innerlijk kind & liefde.
  3. Memory en Trusty voor verbinding & vertrouwen.
  4. Boosty en Energy voor energie boost.

Deel 2 – Stevige Guasha massage voor de doorbloeding en vastzittende emoties.

De bovenbenen, armen en buik worden stevig gemasseerd met de handen, een guasha steen of massageborstel om zo de doorbloeding goed op gang te brengen en loslaten wat je niet meer dient. De Jóbody oil met essential oils ondersteunt dit proces en werkt anti cellulite.

Vrouwencoach en energiewerk Friesland Wendy van der Reep

De Infinrigy Treatment brengt een proces in beweging van zelfhelend vermogen waarin je steeds meer ruimte maakt voor gevoelens zoals geluk, flow en creativiteit.

Holistische gezondheid

Voor mij zijn lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden, oftewel één.

Naast de rollen die we dagelijks te vervullen hebben als vrouw, moeder, vriendin, ondernemer etc. zijn, vergeten we vaak dat we nog zo veel meer zijn dan dat. Alles wie we denken te zijn is maar een fractie van onze werkelijke essentie.

Wanneer ik mij op jou afstem dan zie ik je potentie die voorbij gaat aan alle strubbelingen en laagjes en neem ik waar wat er in beweging mag komen zodat jij je mooie hart weer kan openen.

Door te ontdekken wie je bent en wat je precies nodig hebt kan jouw natuurlijke balans zich herstellen.

Wil je in je kracht komen en lekker in je vel voelen? Dan is er op alle lagen zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch niveau een gezonde balans nodig.

Boek daarom een Infinirgy Treatment om te ontdekken of het iets voor je is.

Vrouwencoach en energiewerk Friesland Wendy van der Reep

Wanneer je écht voelt…

We zijn veelal mentaal bezig bijvoorbeeld door werk of er spelen dingen in je relatie, waardoor veel energie naar je hoofd gaat en er weinig of geen energie doorstroomt naar de rest.

Je lijf voelt zwaar en moe of krijg je last van spieren en gewrichten (fysiek).  Je ervaart onrustige gedachten, hierdoor slaap je slecht en kan je niet goed concentreren (mentaal). Je voelt je overspoeld, het is te veel en je hebt een kort lontje naar je partner of kinderen (emotioneel). Je bent down, inspiratieloos en ziet niet in waarvoor je het werk eigenlijk doet. (spiritueel).

Een Infinirgy Treatment brengt zowel beweging in geblokkeerde energie als in de bloedsomloop waardoor de balans in jouw hele systeem zich weer kan herstellen. (energetisch) 

Wanneer je écht voelt, en leert luisteren naar de signalen van je lichaam én tijdig leert handelen naar jouw behoeftes… dan blijf je gezond, voel je je gelukkig en ben je in balans.

Vrouwencoach en energiewerk Friesland Wendy van der Reep
Vrouwencoach en energiewerk Friesland Wendy van der Reep
Vrouwencoach en energiewerk Friesland Wendy van der Reep

Jij bent het waard,

om je vrij te voelen en voluit te genieten.

Ben je benieuwd?

Je kan me bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of anders via  

E-mail: info@wendyvanderreep.nl
Telefoon: 06-53428566

11 + 3 =