Shop

Raise your life energy!

In de shop vind je producten die bijdragen aan het verhogen van jouw levensenergie. 

Het wordt steeds lastiger om een rustig plekje te vinden. Een plek waar jij weer oplaadt. Waar de kracht van de natuur zijn werk kan doen. Elk mens heeft dit nodig. Bewust of onbewust. Hoe zorg je dat je energie krijgt? Hoe zorg je dat je in een goede energie blijft?

Infinirgy staat voor Infinite Energy.

Hieronder lees je verder over de 100 % zuivere essential oils.

7

Boosty – Peppermint

Thema: Laat je hart opbloeien

Als het leven een last wordt en alles je teveel wordt helpt pepermunt je om meer vreugde en opwinding in je hart en ziel te ervaren. Als je lichaam en geest altijd moe zijn en je je afgebrand voelt, kan pepermuntolie je door dit proces heen helpen.

Deze olie bezielt je lichaam, verstand en geest en herinnert je eraan dat het leven vrolijk kan zijn en dat je nergens bang voor hoeft te zijn. Pepermuntolie haalt je uit je emotionele stress en gunt je een korte adempauze.

Calmy – Lavender

Thema: Spreek je waarheid uit

Lavendelolie helpt je bij het loslaten van de aspecten en thema’s die momenteel verhinderen dat je jezelf bent en jezelf tot uitdrukking kunt laten komen zoals je eigenlijk bent. Door vroegere ervaringen ben je wellicht van mening dat dit niet veilig is, bijvoorbeeld doordat je door anderen afgewezen bent of doordat anderen negatief over je hebben gesproken.

Lavendelolie is kalmerend en helpt om emotioneel eerlijk en oprecht te zijn. De olie zorgt ervoor dat je je openstelt voor je diepste gedachten en wensen en deze ook tot uitdrukking brengt.

Energy – Wild orange

Thema: Overvloed, energie en welvaart.

De olie van de wilde sinaasappel heeft invloed op een breed scala aan emotionele thema’s in relatie tot waardebewustzijn. De olie inspireert overvloed, bevordert creativiteit, ondersteunt een positieve stemming, brengt fysieke energie terug en helpt bij noodzakelijke veranderingen.

De olie van de wilde sinaasappel verbind je met je innerlijk kind en ontwikkelt daarmee zeer wezenlijke eigenschappen die als basis voor een overvloedig leven dienen: spontaniteit, vreugde, geluk en speelsheid

Flowy – Lemon

Thema: Concentreer je

De olie van citroen brengt je natuurlijke speelsheid weer tot leven, zodat je je met de vrolijkheid van je hart kunt verbinden. Daardoor kun je op zeer zachte wijze gevoelens van depressie,loslaten, waardoor er weer gevoelens van vreugde en geluk kunnen ontstaan. Daardoor ben je meer geïnspireerd en beleef je het huidige moment met meer vreugde.

Citroenolie geeft je meer energie en verhoogt je alertheid. Het zeer aangename aroma van citroen voedt je geest en zorgt ervoor dat je je beter kunt concentreren. Daardoor kun je meer kennis in je opnemen en geeft het vertrouwen en het diepe geloof in jezelf terug.

Freely – Melaleuca

Thema: Erken je grenzen en geef ze aan

Tea tree -olie helpt om jezelf uit vicieuze cirkels te bevrijden, grenzen aan te geven en je eigen weg te gaan. Deze olie is een natuurlijk ontsmettingsmiddel en zal je niet alleen op fysiek vlak van schimmels en bacteriën bevrijden, maar neemt ook je negatieve energetische last weg.

Tea tree-olie geeft je de kracht om voor jezelf en je mening op te komen. Deze olie helpt bij het tegenhouden van negatieve invloeden van andere mensen en bij het opbouwen van je eigen krachtveld.

Happy – Bergamot

Thema: Accepteer jezelf zoals je bent

 

Bergamot helpt je op de weg naar zelfliefde en verlost je van gevoelens van vertwijfeling, zelfkritiek en een negatief zelfbeeld. De olie ondersteunt je, zodat je je meer kunt openstellenen meer van jezelf gaat houden. Bergamot nodigt je uit om het leven met meer optimisme te benaderen en ondersteunt dit proces.

Bergamotolie is een wonderbaarlijke olie om je uit je neerslachtigheid te halen en je weer van het leven te laten genieten. De olie wekt vertrouwen in jezelf en je vaardigheden op en zorgt ervoor dat je alles kunt accepteren zoals het is.

Love – Rose

Thema: Laat goddelijke liefde je hart vervullen.

 

Rozenolie is een krachtige genezer van het emotionele hart. Het brengt je in contact met de liefde van het universum dat onvoorwaardelijk, onbegrensd en onvergankelijk is. De transformerende kracht van de zuivere liefde verzacht de onrust van het menselijke hart. De olie van de roos ondersteunt je als je in een helings – of bewustwordingsproces zit.

Rozenolie helpt je alle druken controlelos te laten en onvoorwaardelijke liefde te kunnen ontvangen. De zuivere rozenolie van de hoogste kwaliteit is de duurste olie die je kunt kopen, zo waardevol en kostbaar is deze olie. Ze herinnert je aan het feit dat jij geliefd bent en door het goddelijke wordt geaccepteerd zoals je bent.

Intuïty – Ylang ylang

Thema: Je innerlijk kind bevrijdt zich.

 

Ylang-ylangolie is een krachtig helend middel voor het innerlijk kind, het emotionele hart. De olie verbind je weer met de zuiverheid en eenvoud van het hart.

Deze olie geeft je de ruimte om speels te zijn en brengt je kinderlijke aard en onschuld weer tot leven. Als je intuïtie en het ‘weten vanuit je hart ‘verborgen zijn, helpt ylang-ylangolie om ze weer te activeren. Het is een krachtig middel voor het loslaten van trauma’s uit het verleden.

Memory – Rosemary

Thema: De bron van hogere wijsheid.

 

Rozemarijnolie helpt je bij veranderingen die je doorvoert en is in staat om je te verbinden met ware kennis en een zuivere geest. De olie van rozemarijn geeft je inzichten en begeleidt je bij het dieper kijken dan je normaal gesproken zou doen.

Rozemarijn brengt je weer in verbinding met de hogere bron van wijsheid en hierdoor in te zetten bij leerproblemen, een examen of als je iets moet leren wat je nog niet weet, dan zal deze olie dit proces begeleiden en ondersteunen.

Purely – Lemongrass

Thema: Reinig je energieveld.

Citroengrasolie is een krachtige olie die ervoor zorgt dat
je energieveld weer wordt gezuiverd. Citroengras reinigt je huis en alle ruimtes die meer helderheid nodig hebben. Als je te veel hooi op je vork hebt genomen geeft de olie van citroengras je de moed deze dingen onder ogen te zien en vervolgens los te laten. Je ‘voelt’ jezelf weer en kunt onderscheid maken tussen thema’s die van jou zijn en thema’s die je onbewust van iemand anders hebt overgenomen en die niet bij je horen.

Door citroengras kun je oude beperkende overtuigingen, allerlei toxische energieën en veel negativiteit loslaten. Citroengras geeft vertrouwen en sterkt je om verder te gaan zonder dat je daarbij aan jezelf hoeft te twijfelen.

Sexy – Cinnamon

Thema: Leef je intimiteit en seksualiteit.

 

Kaneelolie ondersteunt je bij alle emotionele thema’s die aan je voortplantingssysteem zijn gerelateerd en helpt je bij het helen van je seksuele trauma’s. Kaneelolie helpt je bij het accepteren van je lichaamen bij het omarmen van je fysieke aantrekkelijkheid. Vaak onderdrukken we een groot deel van onze creativiteit en passiedoor angsten, vooral de angst voor afwijzing.

Kaneelolie helpt je bij het transformeren van deze angst, zodat je meer in je eigen krachtkunt staan en een positief zelfbeeld kunt ontwikkelen. Kaneelolie geeft je de moed om de controle los te laten en stelt je instaat om anderen vrij te laten en volledig te vertrouwen.

Steady – White fur

Thema: Heel je voorouderlijke belasting.

De olie van de zilverspar is een sterk aardende olie die je weer stevig met de aarde verbindt en terug in balans brengt. Zilverspar helpt je met het doorbreken van gewoontes en spoort thema’s van vroegere generaties in je op en bevrijd je van verborgen trauma’s.

Negatieve patronen en overgenomen gewoonten worden vrijgemaakt zodat je bewust een keuze kunt maken om niet meer in bepaalde familiepatronen wilt vast blijven zitten. De olie geeft je de ruimte om je eigen waarheid te ontdekken en activeert de kracht om volledig bij jezelf te zijn.

Trusty – Geranium

Thema: Vertrouwen in liefde.

 

Geraniumolie geeft je het vertrouwen in de aangeboren goedheid van de mens en de wereld terug. Je kunt deze olie gebruiken om je vertrouwen in jezelf en anderen weer te bevorderen en te versterken. De olie van geranium helpt je vergeven, je hart openen en ondersteunt je op zachte wijze.

Geraniumolie heelt je gebroken hart en zorgt voor emotionele eerlijkheid. De olie bevordert het loskomen van onderdrukt verdriet of onderdrukte pijn en opent je hart zodat liefde weer op een aangename wijze kan stromen.

Vitally – Eucalyptus

Thema: Wees klaar voor een gezond lichaam.

 

Eucalyptusolie geeft je de moed om de thema’s en overtuigingen onder ogen te zien die aan de wortel liggen van terugkerende ziekten en ongemakken. Deze olie moedigt je aan terug te geloven dat jij de volledige verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid kunt nemen.

Deze olie geeft je een boost van vertrouwen, motivatie en het inzicht om te begrijpen dat je in je kracht kan staan, je heelheid op kunt eisen en volledig kunt genezen.

(Bron: Breng je emoties in balans met essentiele olien – Thorsten Weiss)

Bamboe Lampion Diffuser

Dé stilste en sfeervolste diffuser voor je huiskamer, slaapkamer of op je werkplek. Nog nergens anders is dit model in Europa verkrijgbaar.

Deze lampion diffuser combineert stilte en schoonheid met natuurlijke materialen.
Geen felle kleuren, maar warm, zachtgeel licht.

De lampion diffuser heeft een onderkant van bamboo hout en een bovenkant van handgemaakt ceramiek. De witte ‘lampion’ kap is gemakkelijk eraf te halen en erop te zetten.

Deze diffuser verbetert de atmosfeer door gebruik te maken van de nieuwste luchtzuiveringstechnieken. Dit zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten van de 100% zuivere essentiële oliën hun beste geur en eigenschappen afgeven.

Bij aankoop van de Lampion diffuser ontvang je nu een Calmy oil als een kado twv. 27,70.

Blend oil – Jóbody

Jojoba is de perfecte draagolie voor essential oils.

De essential oils van Infinirgy worden in Hongarije verzameld en vanuit daar geïmporteerd.
De beste Jojoba olie komt uit Israël. Daarom heeft Infinirgy voor deze jojoba olie gekozen.

Jóbody bevat 100% Pure Organische Koudgeperste Jojoba olie.
Jó betekent goed in het Hongaars. Jobody staat voor goed voor je lichaam zorgen.
Jojoba kent vele toepassingen. Het is een weldaad voor je gezicht, haar & lichaam.

Het is minder vet dan amandelolie en minder droog dan kokosolie en de geur is heel neutraal. Perfect dus voor het blenden met essential oils. Maak het verrukkelijk met jouw favoriete Infinirgy olie.

Aardemat – Earthy

Deze aardingsmat geeft het gevoel dat de energie van de aarde door je heen stroomt.
Je kunt je weer meer in balans voelen.
Doordat je het gevoel hebt contact met de aarde te maken.
Natuurgeneeskundigen zeggen dat je bio energetisch wordt recht gezet.

Wetenschappers hebben op basis van onderzoek dit product recent ontwikkeld.
De aardingsmat wordt nu op kleine schaal getest.
Vanaf nu al beperkt leverbaar bij Infinirgy!

Gebruikers blijken baat te hebben bij de Earthy.
In het onderzoek geven ouderen aan, goed te kunnen lopen.
Jongere gebruikers ervaren goede leerprestaties.
Hoog gevoelige mensen merken dat hun energie beter stroomt.

De Earthy is gemaakt van schuim dat op een speciale manier is samen geperst.
Omvang: 35 x 35 cm

Deepdive sessie – 2 delig

Als je merkt dat je in cirkels blijft rondlopen: kies dan voor een deepdive sessie.

Dit is wat je ontvangt:

>> Online sessie van 60 minuten . Hier openen we het thema om te kijken wat er dieper gezien voor nodig is om je te brengen waar je graag wilt zijn.

>> En een healing van 45 minuten – Hier reizen we af naar je onderbewuste lagen waarin we de blokkade(s) die je gewenste vooruitgang tegenhoudt zullen opheffen zodat er een goede doorstroming van energie plaatsvindt en jij weer helderheid en eruimte ervaart.

In de meeste gevallen komt naderhand alles samen en vallen dingen pas later op zijn plaats.

Zodra je weer in contact bent met je lijf zullen je gedachten tot rust komen en hoor jij je innerlijke leiding weer duidelijker. Een logisch gevolg daarvan is dat een volgende stap zich aandient zonder dat je de behoefte voelt iets te willen forceren, zodat de gewenste situatie zich nu in alle rust kan ontvouwen. Om in overgave te zijn is vertrouwen nodig. In jezelf en iets groters dan jij – hier help ik je bij. Na afloop ontvang je een ingesproken audio waarin ik mijn bevindingen met je deel en is er ruimte voor eventuele nazorg.

 

Je investering is 147 euro.

Wat ben ik dankbaar voor wat ruim een maand geleden mede door jouw healing, aandacht en liefde in gang is gezet.

Je raakt subtiel en gevoelig de juiste ´plekjes´ aan, wat er (al) is, wat er (nog) niet is en wat er mag zijn of wat er mag komen.

Jouw manier van werken, zorgt ervoor dat ik mijn gevoel van controle mag loslaten, hoewel dat niet even makkelijk is om te doen. Uit het hoofd en voelen wat er nu is, zonder daar een oordeel over te hebben. En soms krijgt het pas later meer betekenis en valt dit op zijn plaats.

Je healing op afstand werkt heel fijn en de ingesproken audio is een prachtige aanvulling van wat er is gebeurd.

Oprecht dankbaar dat ik in contact mocht komen met jou, een lieve en mooie vrouw!

Elvira

* Disclaimer

Deze informatie is met zorg opgesteld en informatief bedoeld.
Het is niet bedoeld om diagnoses te stellen, ziekten vast te leggen, te voorkomen of te genezen.
Het is enkel een overzicht van de traditionele gebruiken door de eeuwen heen.
Het gezondheidseffect is nog niet officieel vastgesteld.
Hou alle producten buiten bereik van kinderen, huisdieren en ouderen.

De gegeven informatie is op geen enkele wijze bedoeld als vervanging voor medische raad van professionele artsen.
Iedereen die aan een ziekte of verwonding lijdt, dient een gekwalificeerde arts te raadplegen.

Laat je goed informeren over het gebruik van essentiële oliën.
In geval van oogcontact of een brandende huid, gebruik een draagolie of olijfolie (geen water).
Infinirgy sluit alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de producten op deze site.

Vraag & advies

 

Zelf heb ik de heilzame werking van de oliën mogen ondekken en om die reden wil ik dit graag met jou delen. Heb je een vraag of wil je dat ik even meekijk welke olie passend is voor je? 

Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je met alle liefde verder.

Je kunt me bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of anders via  

E-mail: info@wendyvanderreep.nl
Telefoon: 06-53428566

9 + 15 =