vrouwencoach energiewerk essentiele olie massagetherapie

Shop

Raise Your Life Energy!

In onze shop vind je producten die bijdragen aan het verhogen van jouw levensenergie.

In de hectiek van het dagelijks leven wordt het steeds moeilijker om een rustige plek te vinden waar je weer kunt opladen. Een plek waar de kracht van de natuur zijn werk kan doen. Het is iets wat ieder mens nodig heeft, of we ons er nu bewust van zijn of niet. Maar hoe zorg je ervoor dat je energie krijgt? En nog belangrijker, hoe zorg je ervoor dat je in een goede energie blijft?

Bij Infinirgy staat Infinite Energy centraal. Waar we geloven in de oneindige bron van energie die in ieder van ons aanwezig is. In de shop vind je onder andere 100% zuivere essentiële oliën die je kunnen ondersteunen bij het bereiken en behouden van een goede energiebalans. 

Wij bieden een selectie van hoogwaardige essentiële oliën die zorgvuldig zijn samengesteld om hun helende en energieverhogende eigenschappen. Deze oliën kunnen op verschillende manieren gebruikt worden, zoals in aromatherapie, massages of als toevoeging aan je dagelijkse verzorgingsroutine. 

Ontdek de kracht en zuiverheid van onze essentiële oliën in de shop en geef jouw levensenergie een boost.

7
Essentiele olie Infinirgy pepermuntolie

Boosty – Peppermint

Thema: Laat je hart opbloeien

Wanneer het leven zwaar aanvoelt en alles te overweldigend wordt, biedt pepermuntolie een verkwikkende uitkomst om vreugde en opwinding in je hart en ziel te ervaren. Als je lichaam en geest vermoeid zijn en je je uitgeput voelt, kan pepermuntolie je door dit proces heen begeleiden.

Deze krachtige olie brengt vitaliteit in je lichaam, helderheid in je geest en herinnert je eraan dat het leven vreugdevol kan zijn, zonder angst. Het verlicht emotionele stress en biedt je een kostbare moment van rust en verademing.

Essentiele olie Infinirgy lavendelolie

Calmy – Lavender

Thema: Spreek je waarheid uit

Lavendelolie biedt ondersteuning bij het loslaten van aspecten en thema’s die momenteel belemmeren dat je volledig jezelf kunt zijn en je ware essentie kunt uiten. Wellicht heb je door eerdere ervaringen het gevoel dat dit niet veilig is, bijvoorbeeld door afwijzing van anderen of negatieve opmerkingen over jou.

Lavendelolie heeft een kalmerende werking en helpt je om emotioneel eerlijk en oprecht te zijn. Deze olie opent de deuren naar je diepste gedachten en verlangens, en moedigt je aan om ze volledig tot uitdrukking te brengen. Het helpt je om jezelf open te stellen en je innerlijke waarheid vrijelijk te uiten.

Divinity – Frankincense

Thema: Verbind je met jouw ware essentie

De geur van Frankincense nodigt uit tot een moment van rust, vertrouwen en meditatie. Divinity is perfect voor als je een diepere verbinding met je innerlijke, hogere zelf zoekt.
Deze heilige geur heeft een aardse, licht zoete toon die zowel verheffend als aardend werkt, zodat je weer vertrouwen krijgt in de stroom van het leven, zoals het voor je bedoeld is.
Frankincense, bekend om zijn diepe spirituele connectie, biedt ook diverse gezondheidsvoordelen. Het is uitermate geschikt voor het bevorderen van een rustige slaap, het verlichten van stress en het verhogen van de concentratie. Er wordt beweerd dat Frankincense een cel vernieuwend effect heeft.
Essentiele olie Infinirgy wilde sinaasappelolie

Energy – Wild orange

Thema: Overvloed, energie en welvaart.

De krachtige wilde sinaasappelolie heeft een breed scala aan invloeden op emotionele thema’s met betrekking tot bewustzijn van waarde. Deze olie stimuleert overvloed, bevordert creativiteit, ondersteunt een positieve gemoedstoestand, herstelt fysieke energie en helpt bij noodzakelijke veranderingen.

De wilde sinaasappelolie verbindt je met je innerlijke kind en ontwikkelt essentiële eigenschappen die dienen als basis voor een leven vol overvloed: spontaniteit, vreugde, geluk en speelsheid. Het brengt een gevoel van levendigheid en innerlijke rijkdom, waardoor je kunt genieten van een leven vol vreugde en vervulling.

Essentiele olie Infinirgy cietroenolie

Flowy – Lemon

Thema: Concentreer je

De verkwikkende werking van citroenolie brengt je natuurlijke speelsheid weer tot leven, waardoor je je kunt verbinden met de vrolijkheid in je hart. Dit helpt op een zachte manier om gevoelens van depressie los te laten en ruimte te maken voor vreugde en geluk. Je voelt je geïnspireerd en kunt het huidige moment met meer vreugde beleven.

Citroenolie geeft je een energieboost en verhoogt je alertheid. Het heerlijke aroma van citroen voedt je geest en verbetert je concentratievermogen. Hierdoor kun je gemakkelijker kennis opnemen en herstelt het vertrouwen en diepe geloof in jezelf. Het brengt een gevoel van hernieuwde vitaliteit en stimuleert een positieve mindset.

essentiele olie Infinirgy melaleuca tea-tree

Freely – Melaleuca

Thema: Erken je grenzen en geef ze aan

Tea tree-olie is een krachtige bondgenoot bij het bevrijden van jezelf uit vicieuze cirkels, het stellen van grenzen en het bewandelen van je eigen pad. Deze olie fungeert niet alleen als een natuurlijk ontsmettingsmiddel, maar helpt je ook op energetisch niveau om negativiteit los te laten.

Tea tree-olie biedt je de kracht om voor jezelf op te komen en je eigen mening te uiten. Het beschermt je tegen negatieve invloeden van anderen en helpt je bij het opbouwen van een krachtig energieveld dat je ondersteunt. Met tea tree-olie kun je jezelf reinigen, zowel fysiek als energetisch, en jezelf versterken om vol vertrouwen je eigen weg te gaan.

essentiele olie bergamot

Happy – Bergamot

Thema: Accepteer jezelf zoals je bent

Bergamotolie is een waardevolle bondgenoot op de weg naar zelfliefde, en helpt je om gevoelens van twijfel, zelfkritiek en een negatief zelfbeeld los te laten. Deze olie biedt ondersteuning, zodat je jezelf meer kunt openstellen en een diepere liefde voor jezelf kunt ontwikkelen.

Bergamot nodigt je uit om het leven met meer optimisme te benaderen en ondersteunt je in dit proces. Het is een wonderbaarlijke olie om je uit neerslachtigheid te halen en weer volop van het leven te laten genieten. Bergamotolie wekt optimisme en vertrouwen in jezelf en je vaardigheden op, en helpt je om alles te accepteren zoals het is. Het brengt een gevoel van innerlijke vrede en acceptatie, waardoor je jezelf met liefdevolle ogen kunt bezien.

essentiel olie rozenolie

Love – Rose

Thema: Laat goddelijke liefde je hart vervullen.

Rozenolie is een krachtige genezer van het emotionele hart. Het opent een diepe verbinding met de liefde van het universum – een liefde die onvoorwaardelijk, grenzeloos en eeuwig is. De transformerende kracht van deze pure liefde verzacht de onrust in het menselijke hart. Rozenolie biedt ondersteuning tijdens helende processen en bewustwording. Het helpt je om alle druk en controle los te laten, zodat je onvoorwaardelijke liefde kunt ontvangen.

Vanwege zijn uitzonderlijke kwaliteit is pure rozenolie de meest kostbare olie die verkrijgbaar is. Het herinnert je eraan dat je geliefd bent en volledig geaccepteerd wordt door het goddelijke, precies zoals je bent. Rozenolie draagt een boodschap van waarde en herinnert je aan je eigen innerlijke schoonheid en goddelijke verbondenheid.

essentiele olie ylang ylang

Intuïty – Ylang ylang

Thema: Je innerlijk kind bevrijdt zich.

 Ylang-ylangolie is een krachtig geneesmiddel voor het emotionele kind, het emotionele hart. Deze olie herstelt de verbinding met je innerlijk kind en brengt de zuiverheid en eenvoud van het hart weer naar voren. Het geeft je de vrijheid om speels te zijn en brengt je kinderlijke aard en onschuld weer tot leven.

Als je intuïtie en het ‘weten vanuit je hart’ onderdrukt zijn, helpt ylang-ylangolie om ze opnieuw te activeren. Het is een krachtig middel om trauma’s uit het verleden los te laten en te helen. Ylang-ylangolie opent de deur naar emotionele genezing en helpt je om in contact te komen met je diepste gevoelens en innerlijke wijsheid. Het brengt een gevoel van bevrijding en bevordert het herstel van emotioneel evenwicht.

rozemarijn essentiele olie

Memory – Rosemary

Thema: De bron van hogere wijsheid.

Rozemarijnolie is een waardevolle ondersteuning bij veranderingen die je doormaakt en heeft het vermogen om je te verbinden met ware kennis en een heldere geest. Deze olie biedt inzichten en begeleidt je bij het verdiepen van je waarneming. Rozemarijn herstelt de verbinding met de hogere bron van wijsheid. Het kan ook worden gebruikt bij leerproblemen, examens of wanneer je iets nieuws moet leren.

Rozemarijnolie zal dit proces begeleiden en ondersteunen, waardoor je beter in staat bent om informatie op te nemen en te begrijpen. Het stimuleert je cognitieve vermogens en verhoogt je mentale alertheid. Met rozemarijnolie kun je jezelf voorbereiden op leeruitdagingen en je studie-ervaring verbeteren.

citroengras essentiele olie

Purely – Lemongrass

Thema: Reinig je energieveld.

Citroengrasolie is een krachtige olie die je energieveld zuivert en verfrist. Het reinigt je huis en andere ruimtes die behoefte hebben aan helderheid. Wanneer je te veel hebt opgenomen, geeft citroengrasolie je de moed om deze zaken onder ogen te zien en vervolgens los te laten. Het helpt je om jezelf weer te voelen en onderscheid te maken tussen thema’s die van jou zijn en thema’s die je onbewust van anderen hebt overgenomen en die niet bij je passen.

Met behulp van citroengrasolie kun je oude beperkende overtuigingen, toxische energieën en negativiteit loslaten. Citroengrasolie geeft je vertrouwen en versterkt je om vooruit te gaan zonder aan jezelf te twijfelen. Het stimuleert een gevoel van innerlijke kracht en helpt je om met meer helderheid en positiviteit door het leven te gaan.

Infinirgy kaneelolie essentiele olie

Sexy – Cinnamon

Thema: Leef je intimiteit en seksualiteit.

Kaneelolie biedt ondersteuning bij alle emotionele thema’s die verband houden met je voortplantingssysteem en helpt je bij het helen van seksuele trauma’s. Het helpt je om je lichaam te accepteren en je fysieke aantrekkelijkheid te omarmen. Vaak onderdrukken we een groot deel van onze creativiteit en passie vanwege angsten, vooral de angst voor afwijzing.

Kaneelolie ondersteunt je bij het transformeren van die angst, zodat je meer in je eigen kracht kunt staan en een positief zelfbeeld kunt ontwikkelen. Het geeft je de moed om controle los te laten en stelt je in staat om anderen vrij te laten en volledig te vertrouwen. Kaneelolie bevrijdt je van belemmeringen die je creativiteit en passie in de weg staan, en moedigt je aan om volledig te omarmen wie je bent op een seksueel en emotioneel niveau.

Essentiele olie Infinirgy zilversparolie

Steady – White fur

Thema: Heel je voorouderlijke belasting.

De olie van de zilverspar is een krachtige aardende olie die je helpt om weer in balans te komen. Zilverspar ondersteunt je bij het doorbreken van gewoontes en brengt thema’s van vroegere generaties aan het licht, zodat verborgen trauma’s bevrijd kunnen worden. Negatieve patronen en overgenomen gewoonten worden door de zilversparolie uitgeroeid, waardoor je je bevrijd voelt en bewust kunt kiezen om niet langer vast te zitten in bepaalde familiepatronen.

De olie biedt ruimte om je eigen waarheid te ontdekken en activeert de innerlijke kracht om volledig trouw aan jezelf te zijn. Met de ondersteuning van zilversparolie kun je sterker in je eigen centrum staan en jezelf bevrijden van belemmerende invloeden, zodat je in staat bent om jouw eigen pad te volgen en jouw unieke waarheid te leven.

Essentiele olie Infinrgy Geraniumolie

Trusty – Geranium

Thema: Vertrouwen in liefde.

Geraniumolie is een waardevolle olie die je het vertrouwen in de goedheid van de mensheid en de wereld kan herstellen. Het is een uitstekende keuze om je vertrouwen in jezelf en anderen te bevorderen en te versterken. Geraniumolie ondersteunt je bij het proces van vergeving, opent je hart en biedt zachte ondersteuning. Het heeft helende eigenschappen voor een gebroken hart en bevordert emotionele oprechtheid.

Deze olie helpt bij het loslaten van onderdrukt verdriet of onderdrukte pijn, waardoor je hart geopend wordt en liefde weer op een natuurlijke en vreugdevolle manier kan stromen. Geraniumolie biedt een liefdevolle en verzorgende energie die je helpt om weer in contact te komen met je eigen innerlijke kracht en het vermogen om liefde te geven en te ontvangen. Het brengt harmonie en evenwicht in je emotionele welzijn.

Essentiele olie Infinirgy eucalyptusolie

Vitally – Eucalyptus

Thema: Wees klaar voor een gezond lichaam.

Eucalyptusolie biedt je de moed om de onderliggende thema’s en overtuigingen die verband houden met terugkerende ziekten en ongemakken onder ogen te zien. Het stimuleert je om te geloven dat jij de volledige verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen gezondheid. Deze olie geeft je een boost van vertrouwen, motivatie en inzicht, waardoor je beseft dat je in je eigen kracht kunt staan, je heelheid kunt opeisen en volledig kunt genezen.

Eucalyptusolie ondersteunt je bij het identificeren en aanpakken van de dieperliggende oorzaken van gezondheidsproblemen, en het moedigt je aan om bewuste keuzes te maken die bijdragen aan je welzijn. Het helpt je om veerkrachtig te zijn en positieve veranderingen in je leven aan te brengen, met als resultaat een verbeterde gezondheid en welzijn op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Infinirgy essentiele olien lampion diffuser

Bamboe Lampion Diffuser

Ontdek hoe je een serene sfeer kunt creëren in jouw huiskamer, slaapkamer of op je werkplek. Maak kennis met de exclusieve en betoverende Lampion diffuser, de stilste en meest sfeervolle diffuser die je ooit zult ervaren. Dit unieke model is nergens anders verkrijgbaar in Europa!

De Lampion diffuser is een waar kunstwerk dat stilte en schoonheid combineert met natuurlijke materialen. Weg met de felle kleuren, want deze diffuser verspreidt een warm, zachtgeel licht dat een rustgevende ambiance creëert.

Met zijn onderkant van prachtig bamboe hout en bovenkant van met de hand vervaardigd keramiek straalt deze diffuser pure elegantie uit. De witte ‘lampion’ kap kan eenvoudig worden verwijderd en weer opgezet, waardoor je moeiteloos kunt genieten van de sublieme uitstraling.

Deze bijzondere diffuser maakt gebruik van de allernieuwste luchtzuiveringstechnieken om de atmosfeer te verbeteren. Hierdoor kunnen de actieve ingrediënten van de 100% zuivere essentiële oliën optimaal hun geur en eigenschappen vrijgeven, waardoor je een heerlijke geurervaring beleeft.

En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je nu bij aankoop van de Lampion diffuser een exclusieve bonus. Als een kado ontvang je de Calmy oil ter waarde van €27,70. Deze heerlijke olie voegt een extra vleugje sereniteit toe aan je diffuserervaring.

Zoek niet langer en laat je betoveren door de Lampion diffuser. Creëer een oase van rust en schoonheid in jouw leefomgeving.

Infinirgy draagolie jojoba basisolie essentiele olie

Blend oil – Jóbody

Jojoba is de perfecte draagolie voor essential oils.

De essential oils van Infinirgy worden in Hongarije verzameld en vanuit daar geïmporteerd.
De beste Jojoba olie komt uit Israël. Daarom heeft Infinirgy voor deze jojoba olie gekozen.

Jóbody bevat 100% Pure Organische Koudgeperste Jojoba olie.
Jó betekent goed in het Hongaars. Jobody staat voor goed voor je lichaam zorgen.
Jojoba kent vele toepassingen. Het is een weldaad voor je gezicht, haar & lichaam.

Het is minder vet dan amandelolie en minder droog dan kokosolie en de geur is heel neutraal. Perfect dus voor het blenden met essential oils. Maak het verrukkelijk met jouw favoriete Infinirgy olie.

Infinirgy aardingsmat

Aardemat – Earthy

Deze aardingsmat geeft het gevoel dat de energie van de aarde door je heen stroomt.
Je kunt je weer meer in balans voelen.
Doordat je het gevoel hebt contact met de aarde te maken.
Natuurgeneeskundigen zeggen dat je bio energetisch wordt recht gezet.

Wetenschappers hebben op basis van onderzoek dit product recent ontwikkeld.
De aardingsmat wordt nu op kleine schaal getest.
Vanaf nu al beperkt leverbaar bij Infinirgy!

Gebruikers blijken baat te hebben bij de Earthy.
In het onderzoek geven ouderen aan, goed te kunnen lopen.
Jongere gebruikers ervaren goede leerprestaties.
Hoog gevoelige mensen merken dat hun energie beter stroomt.

De Earthy is gemaakt van schuim dat op een speciale manier is samen geperst.
Omvang: 35 x 35 cm

(Bron: Breng je emoties in balans met essentiele olien – Thorsten Weiss)

* Disclaimer

Deze informatie is met zorg opgesteld en informatief bedoeld.
Het is niet bedoeld om diagnoses te stellen, ziekten vast te leggen, te voorkomen of te genezen.
Het is enkel een overzicht van de traditionele gebruiken door de eeuwen heen.
Het gezondheidseffect is nog niet officieel vastgesteld.
Hou alle producten buiten bereik van kinderen, huisdieren en ouderen.

De gegeven informatie is op geen enkele wijze bedoeld als vervanging voor medische raad van professionele artsen.
Iedereen die aan een ziekte of verwonding lijdt, dient een gekwalificeerde arts te raadplegen.

Laat je goed informeren over het gebruik van essentiële oliën.
In geval van oogcontact of een brandende huid, gebruik een draagolie of olijfolie (geen water).
Infinirgy sluit alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de producten op deze site.

Vraag & advies

 

Zelf heb ik de heilzame werking van de oliën mogen ondekken en om die reden wil ik dit graag met jou delen. Heb je een vraag of wil je dat ik even meekijk welke olie passend is voor je? 

Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je met alle liefde verder.

Je kunt me bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of anders via  

E-mail: info@wendyvanderreep.nl
Telefoon: 06-53428566

15 + 15 =