Emoties in balans met  essentiële oliën

Door zelf met essentiële oliën te werken in mijn eigen proces raakte ik enorm enthousiast over de ondersteunende werking die de natuur ons te bieden heeft. Om die reden ben ik onlangs gestart als reseller van de bijzondere producten van  Infinirgy zodat ik de oliën ter aanvulling van een traject kan inzetten wat voor mijn klanten bijdraagt om op een natuurlijke manier haar emoties in balans te brengen. Infinirgy verkoopt alleen kwaliteitsproducten waar ik met mijn hart volledig achter sta. In deze blog lees je over de 14 essentiële oliën en waar het concept Infinirgy voor staat.

Infinirgy

Infinirgy oliën zijn 100% zuiver.

Ze komen van de zonkant van de heuvel en werken daardoor sterk en snel.

Infinirgy biedt een compacte en complete collectie van 14 bijzondere oliën.

 Infinirgy staat voor maximale vrijheid, gemak en authentieke kwaliteitsproducten.

 Infinirgy focust zich op de emotionele betekenis van de essentiële oliën.

Elke olie wordt met aandacht verpakt met een kaartje met drie passende affirmaties.

De oliën zijn net wat minder bekend dan de standaard merken. Enkel verkrijgbaar tegen een vaste retailprijs bij Infinirgy Resellers.

Infinirgy Resellers zijn zorgvuldig geselecteerde Beauty & Health professionals met de juiste kennis.

Een waardevolle aanvulling 

Iedere olie is 100% zuiver en heeft een passende naam gekregen waaruit blijkt voor welke emotionele thema’s het kan worden ingezet. Door met deze ‘pareltjes’ en de bijbehorende affirmaties te werken verhoog je de levensenergie waardoor blokkades makkelijker opheffen en vaste overtuigingen of gewoontes helpt veranderen. Essentiële oliën helpen je in iedere fase van jouw bewustwordingsproces en staan welbekend om de geneeskrachtige werking van vele fysieke klachten. Infinirgy richt zich doorgaans op de emotionele laag wat zijn doorwerking heeft op alle andere lagen van ons bestaan. Zowel op mentaal vlak, fysiek als spiritueel ondersteunen de oliën bij het vinden van je balans. 

7

Hoe werk je er mee?

Met de oliën werken kan op verschillende manieren. Zo heeft Infinirgy een sfeervolle bamboe lampion diffuser waar je een aantal druppels van de olie(n) naar keuze in kan doen of je smeert een druppeltje onder je voeten en/of op de polsen. Je kunt gaan blenden met een draagolie zoals de Jóbody-oil. Deze 100% Pure Organische koudgeperste Jojoba olie voelt absoluut niet vet aan en ruikt neutraal. Je kunt het ook toevoegen aan je eigen bodylotion of over je handpalmen verdelen en dan de geur voor 1 á 2 minuten door de neus inhaleren.

Iedere olie bevat een hoge concentratie van de bloemen en planten wat via de huid wordt opgenomen en een seintje stuurt naar het deel van de hersenen dat emoties reguleert en een nieuwe prikkel afgeeft.

 

Hoe werk je er mee?

Met de oliën werken kan op verschillende manieren. Zo heeft Infinirgy een sfeervolle bamboe lampion diffuser waar je een aantal druppels van de olie(n) naar keuze in kan doen of je smeert een druppeltje onder je voeten en/of op de polsen. Je kunt gaan blenden met een draagolie zoals de Jóbody-oil. Deze 100% Pure Organische koudgeperste Jojoba olie voelt absoluut niet vet aan en ruikt neutraal. Je kunt het ook toevoegen aan je eigen bodylotion of over je handpalmen verdelen en dan de geur voor 1 á 2 minuten door de neus inhaleren.

Iedere olie bevat een hoge concentratie van de bloemen en planten wat via de huid wordt opgenomen en een seintje stuurt naar het deel van de hersenen dat emoties reguleert en een nieuwe prikkel afgeeft.

Bij iedere olie passen drie affirmaties. Wat ik zo mooi vind zijn de duurzame affirmatie-kaartjes die gemaakt zijn van de resten van paprika en tomaat. Hierdoor voelen ze stevig en zacht aan én dragen ook bij aan de natuur. Affirmaties zijn positief gevormde zinnen waarvan je graag wilt dat realiteit is en je innerlijk proces bekrachtigt. Door de zin(nen) voor jezelf met regelmaat te herhalen ga je dit met je onderbewustzijn geloven en zul je dit steeds meer in je realiteit gaan zien.

Door het gebruik van de olie te combineren met de affirmaties krijg je een krachtig samenspel ter ondersteuning van je proces.

De 14 bijzondere oliën op een rij

Boosty – Pepermuntolie

Thema: Laat je hart opbloeien

Als het leven een last wordt en alles je teveel wordt, helpt pepermunt je om meer vreugde en opwinding in je hart en ziel te ervaren. Als je lichaam en geest altijd moe zijn en je je afgebrand voelt, kan pepermuntolie je door dit proces heen helpen. Deze olie bezielt je lichaam, verstand en geest en herinnert je eraan dat het leven vrolijk kan zijn en dat je nergens bang voor hoeft te zijn. Pepermuntolie haalt je uit je emotionele stress en gunt je een korte adempauze.

Calmy – Lavendel

Thema: Spreek je waarheid uit

Lavendelolie helpt je bij het loslaten van de aspecten en thema’s die momenteel verhinderen dat je jezelf bent en jezelf tot uitdrukking kunt laten komen zoals je eigenlijk bent. Door vroegere ervaringen ben je wellicht van mening dat dit niet veilig is, bijvoorbeeld doordat je door anderen afgewezen bent of doordat anderen negatief over je hebben gesproken. Lavendelolie is kalmerend en helpt om emotioneel eerlijk en oprecht te zijn. De olie zorgt ervoor dat je je openstelt voor je diepste gedachten en wensen en deze ook tot uitdrukking brengt.

Energy – Wilde sinaasappel

Thema: Open jezelf voor welvaart en overvloed

De olie van de wilde sinaasappel heeft invloed op een breed scala aan emotionele thema’s in relatie tot waardebewustzijn. De olie inspireert overvloed, bevordert creativiteit, ondersteunt een positieve stemming, brengt fysieke energie terug en helpt bij noodzakelijke veranderingen. De olie van de wilde sinaasappel verbind je met je innerlijk kind en ontwikkelt daarmee zeer wezenlijke eigenschappen die als basis voor een overvloedig leven dienen: spontaniteitvreugdegeluk en speelsheid.

Flowy – Citroen

Thema: Concentreer je

De olie van citroen brengt je natuurlijke speelsheid weer tot leven, zodat je je met de vrolijkheid van je hart kunt verbinden. Daardoor kun je op zeer zachte wijze gevoelens van depressie, loslaten, waardoor er weer gevoelens van vreugde en geluk kunnen ontstaan. Daardoor ben je meer geïnspireerd en beleef je het huidige moment met meer vreugde. Citroenolie geeft je meer energie en verhoogt je alertheid. Het zeer aangename aroma van citroen voedt je geest en zorgt ervoor dat je je beter kunt concentreren. Daardoor kun je meer kennis in je opnemen en geeft het vertrouwen en het diepe geloof in jezelf terug.

Freely – Melaleuca

Thema: Eer je grenzen.

Tea tree -olie helpt om jezelf uit vicieuze cirkels te bevrijden, grenzen aan te geven en je eigen weg te gaan. Deze olie is een natuurlijk ontsmettingsmiddel en zal je niet alleen op fysiek vlak van schimmels en bacteriën bevrijden, maar neemt ook je negatieve energetische last weg. Tea tree-olie geeft je de kracht om voor jezelf en je mening op te komen. Deze olie helpt bij het tegenhouden van negatieve invloeden van andere mensen en bij het opbouwen van je eigen krachtveld.

Happy – Bergamot

Thema: Accepteer jezelf zoals je bent.

Bergamot helpt je op de weg naar zelfliefde
en verlost je van gevoelens van vertwijfelingzelfkritiek en
een negatief zelfbeeld. De olie ondersteunt je, zodat je je meer kunt openstellen en meer van jezelf gaat houden. Bergamot nodigt je uit om het leven met meer optimisme te benaderen en ondersteunt dit proces. Bergamotolie is een wonderbaarlijke olie om je uit je neerslachtigheid te halen en je weer van het leven te laten genieten. De olie wekt optimisme en vertrouwen in jezelf en je vaardigheden op en zorgt ervoor dat je alles kunt accepteren zoals het is.

Intuïty – Ylang ylang

Thema: Je innerlijk kind bevrijdt zich

Ylang-ylangolie is een krachtig helend middel voor het emotionele kind, het emotionele hart. De olie verbind je weer met je innerlijk kind en de zuiverheid en eenvoud van het hart. Deze olie geeft je de ruimte om speels te zijn en brengt je kinderlijke aard en onschuld weer tot leven. Als je intuïtie en het ‘weten vanuit je hart ‘verborgen zijn, helpt ylang-ylangolie om ze weer te activeren. Het is een krachtig middel voor het loslaten van trauma’s uit het verleden.

Love – Roos

Thema: Laat goddelijke liefde je hart vervullen.

Rozenolie is een krachtige genezer van het emotionele hart. Het brengt je in contact met de liefde van het universum dat onvoorwaardelijk, onbegrensd en onvergankelijk is. De transformerende kracht van de zuivere liefde verzacht de onrust van het menselijke hart. De olie van de roos ondersteunt je als je in een heling– of bewustwordingsproces zit. Rozenolie helpt je alle druk en controle los te laten en onvoorwaardelijke liefde te kunnen ontvangen. De zuivere rozenolie van de hoogste kwaliteit is de duurste olie die je kunt kopen, zo waardevol en kostbaar is deze olie. Ze herinnert je aan het feit dat jij geliefd bent en door het goddelijke wordt geaccepteerd
zoals je bent.

Memory – Rozemarijn

Thema: De bron van hogere wijsheid.

Rozemarijnolie helpt je bij veranderingen die je doorvoert en is in staat om je te verbinden met ware kennis en een zuivere geest. De olie van rozemarijn geeft je inzichten en begeleidt je bij het dieper kijken dan je normaal gesproken zou doen. Rozemarijn brengt je weer in verbinding met de hogere bron van wijsheid. Rozemarijnolie kun je ook inzetten bij leerproblemen, een examen of als je iets moet leren wat je nog niet weet, dan zal deze olie dit proces begeleiden en ondersteunen.

Purely – Citroengras

Thema: Reinig je energieveld.

Citroengrasolie is een krachtige olie die ervoor zorgt dat
je energieveld weer wordt gezuiverd. Citroengras reinigt je huis en alle ruimtes die meer helderheid nodig hebben. Als je te veel hooi op je vork hebt genomen geeft de olie van citroengras je de moed deze dingen onder ogen te zien en vervolgens los te laten. Je voelt jezelf weer en kunt onderscheid maken tussen thema’s die van jou zijn en thema’s die je onbewust van iemand anders hebt overgenomen en die niet bij je horen. Door citroengras kun je oude beperkende overtuigingen, allerlei toxische energieën en veel negativiteit loslaten. Citroengras geeft vertrouwen en sterkt je om verder te gaan zonder dat je daarbij aan jezelf hoeft te twijfelen.

Sexy – Kaneel

Thema: Leef je intimiteit en seksualiteit.

Kaneelolie ondersteunt je bij alle emotionele thema’s die aan je voortplantingssysteem zijn gerelateerd en helpt je bij het helen van je seksuele trauma’s. Kaneelolie helpt je bij het accepteren van je lichaam en bij het omarmen van je fysieke aantrekkelijkheid. Vaak onderdrukken we een groot deel van onze creativiteit en passie door angsten, vooral de angst voor afwijzing. Kaneelolie helpt je bij het transformeren van deze angst, zodat je meer in je eigen kracht kunt staan en een positief zelfbeeld kunt ontwikkelen. Kaneelolie geeft je de moed om de controle los te laten en stelt je instaat om anderen vrij te laten en volledig te vertrouwen.

Steady – Zilverspar

Thema: Heel je voorouderlijke belasting.

De olie van de zilverspar is een sterk aardende olie die je weer terug in balans brengt. Zilverspar helpt je met het doorbreken van gewoontes en spoort thema’s van vroegere generaties in je op en bevrijd je van verborgen trauma’sNegatieve patronen en overgenomen gewoonten worden door de olie van de zilverspar ontworteld zodat je je bevrijd voelt en bewust de keuze kunt maken dat je niet meer in bepaalde familiepatronen wilt vastzitten. De olie geeft je de ruimte om je eigen waarheid te ontdekken en activeert de kracht om volledig bij jezelf te zijn.

Trusty – Geranium

Thema: Vertrouwen in liefde.

Geraniumolie geeft je het vertrouwen in de aangeboren goedheid van de mens en de wereld terug. Je kunt deze olie gebruiken om je vertrouwen in jezelf en anderen weer te bevorderen en te versterken. De olie van geranium helpt je vergeven, je hart openen en ondersteunt je op zachte wijze. Geraniumolie heelt je gebroken hart en zorgt voor emotionele eerlijkheid. De olie bevordert het loskomen van onderdrukt verdriet of onderdrukte pijn en opent je hart zodat liefde weer op een aangename wijze kan stromen.

Vitally – Eucalyptus

Thema: Wees klaar voor een gezond lichaam.

Eucalyptusolie geeft je de moed om de thema’s en overtuigingen onder ogen te zien die aan de wortel liggen van terugkerende ziekten en ongemakken. Deze olie moedigt je aan terug te geloven dat jij de volledige verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid kunt nemen. Deze olie geeft je een boost van vertrouwen, motivatie en het inzicht om te begrijpen dat je in je kracht kan staan, je heelheid op kunt eisen en volledig kunt genezen.

(Bron: Breng je emoties in balans met essentiele olien – Thorsten Weiss)

Vraag & advies

 

Zelf heb ik de heilzame werking van de oliën mogen ondekken en om die reden deel ik het graag ook met jou. Wil jij ook graag een passende olie ter ondersteuning van jouw proces? Heb je een vraag of wil je graag dat ik even met je meekijk?

Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je met alle liefde verder.

Zou je graag met mij in contact willen komen?

Je kan me bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of anders via  

E-mail: info@wendyvanderreep.nl
Telefoon: 06-53428566

10 + 2 =