Vrouwencoach Friesland Wendy van der Reep

Emoties in balans met  essentiële oliën

Ontdek de kracht van essentiële oliën en hoe ze jou kunnen ondersteunen op je eigen pad. Als enthousiaste gebruiker heb ik ervaren welke waardevolle bijdrage de natuur kan leveren aan ons welzijn. Daarom ben ik nu een trotse reseller van de unieke producten van Infinirgy. Deze oliën zijn een waardevolle aanvulling op mijn trajecten, waardoor de vrouwen met wie ik werk op een natuurlijke manier hun emotionele balans kunnen herstellen.

Bij Infinirgy staan ze voor kwaliteit en authenticiteit, en ik sta volledig achter hun producten. Scroll verder naar beneden en ontdek meer over de werking op emotioneel niveau van de 14 pareltjes in een compact assortiment.

 

7

Infinirgy

Infinirgy oliën zijn 100% zuiver.

Ze komen van de zonkant van de heuvel en werken daardoor sterk en snel.

Infinirgy biedt een compacte en complete collectie van 14 bijzondere oliën.

 Infinirgy staat voor maximale vrijheid, gemak en authentieke kwaliteitsproducten.

 Infinirgy focust zich op de emotionele betekenis van de essentiële oliën.

Elke olie wordt met aandacht verpakt met een kaartje met drie passende affirmaties.

De oliën zijn net wat minder bekend dan de standaard merken. Enkel verkrijgbaar tegen een vaste retailprijs bij Infinirgy Resellers.

Infinirgy Resellers zijn zorgvuldig geselecteerde Beauty & Health professionals met de juiste kennis.

Een waardevolle aanvulling 

Ontdek de magie van 100% zuivere essentiële oliën die speciaal zijn ontwikkeld voor emotionele thema’s. Elke olie draagt een betekenisvolle naam die direct laat zien voor welke aspecten van jouw emotionele welzijn ze kunnen worden ingezet.

Deze kostbare ‘pareltjes’ in combinatie met krachtige affirmaties verhogen je levensenergie, waardoor blokkades gemakkelijker worden opgeheven en diepgewortelde overtuigingen en gewoontes kunnen worden veranderd.

Essentiële oliën zijn een waardevolle metgezel in elke fase van jouw bewustwordingsproces en hebben bekendheid verworven vanwege hun helende werking op diverse fysieke klachten.

Infinirgy richt zich voornamelijk op het emotionele niveau, dat op zijn beurt doorwerkt op alle andere aspecten van ons bestaan. Of het nu gaat om mentale helderheid, fysiek welzijn of spirituele ondersteuning, deze oliën zijn er om je te helpen jouw innerlijke balans te vinden.

 

7

Hoe werk je er mee?

Ontdek de veelzijdige manieren waarop je kunt genieten van de Infinirgy oliën. Creëer een betoverende sfeer met de prachtige bamboe lampion diffuser, waarin je enkele druppels van je favoriete olie kunt doen. Of breng een druppeltje direct aan onder je voeten en/of op je polsen. Wil je de oliën verrijken met een draagolie? Dan is de Jóbody-oil perfect voor jou. Deze 100% pure, organische, koudgeperste Jojoba-olie voelt niet vet aan en heeft een neutrale geur. Je kunt het ook toevoegen aan je eigen bodylotion of simpelweg over je handpalmen verdelen en de geur gedurende 1 á 2 minuten diep inhaleren.

Elke olie bevat een krachtige concentratie van bloemen en planten die via de huid worden opgenomen en een signaal sturen naar het deel van je hersenen dat emoties reguleert, waardoor er nieuwe prikkels vrijkomen.

 

Iedere olie heeft drie affirmaties welke aansluiten bij het thema..

Wat ik zo bijzonder vind, zijn de duurzame affirmatie-kaartjes, gemaakt van gerecyclede paprika- en tomatenresten. Ze voelen stevig en zacht aan, en dragen ook nog eens bij aan het behoud van onze natuur. Affirmaties zijn positief geformuleerde zinnen die je graag als realiteit wilt zien en die je innerlijke proces versterken. Door deze zinnen regelmatig voor jezelf te herhalen, zal je onderbewustzijn ze gaan geloven, waardoor je ze steeds meer in je eigen realiteit zult ervaren.

Het gebruik van de oliën in combinatie met de affirmaties creëert een krachtige synergie die je proces op een prachtige manier ondersteunt.

De 14 bijzondere oliën op een rij

Boosty – Pepermuntolie

Thema: Laat je hart opbloeien

Wanneer het leven zwaar aanvoelt en alles te overweldigend wordt, biedt pepermuntolie een verkwikkende uitkomst om vreugde en opwinding in je hart en ziel te ervaren. Als je lichaam en geest vermoeid zijn en je je uitgeput voelt, kan pepermuntolie je door dit proces heen begeleiden. Deze krachtige olie brengt vitaliteit in je lichaam, helderheid in je geest en herinnert je eraan dat het leven vreugdevol kan zijn, zonder angst. Het verlicht emotionele stress en biedt je een kostbare moment van rust en verademing.

Calmy – Lavendel

Thema: Spreek je waarheid uit

Lavendelolie biedt ondersteuning bij het loslaten van aspecten en thema’s die momenteel belemmeren dat je volledig jezelf kunt zijn en je ware essentie kunt uiten. Wellicht heb je door eerdere ervaringen het gevoel dat dit niet veilig is, bijvoorbeeld door afwijzing van anderen of negatieve opmerkingen over jou.

Lavendelolie heeft een kalmerende werking en helpt je om emotioneel eerlijk en oprecht te zijn. Deze olie opent de deuren naar je diepste gedachten en verlangens, en moedigt je aan om ze volledig tot uitdrukking te brengen. Het helpt je om jezelf open te stellen en je innerlijke waarheid vrijelijk te uiten.

Divinity – Frankincense

Thema: Verbind je met je ware essentie

De geur van Frankincense nodigt uit tot een moment van rust, vertrouwen en meditatie. Divinity is perfect voor als je een diepere verbinding met je innerlijke, hogere zelf zoekt.
Deze heilige geur heeft een aardse, licht zoete toon die zowel verheffend als aardend werkt, zodat je weer vertrouwen krijgt in de stroom van het leven, zoals het voor je bedoeld is.
Frankincense, bekend om zijn diepe spirituele connectie, biedt ook diverse gezondheidsvoordelen.
Het is uitermate geschikt voor het bevorderen van een rustige slaap, het verlichten van stress en het verhogen van de concentratie. Er wordt beweerd dat Frankincense een cel vernieuwend effect heeft.

Energy – Wilde sinaasappel

Thema: Open jezelf voor welvaart en overvloed

De krachtige wilde sinaasappelolie heeft een breed scala aan invloeden op emotionele thema’s met betrekking tot bewustzijn van waarde. Deze olie stimuleert overvloed, bevordert creativiteit, ondersteunt een positieve gemoedstoestand, herstelt fysieke energie en helpt bij noodzakelijke veranderingen.

De wilde sinaasappelolie verbindt je met je innerlijke kind en ontwikkelt essentiële eigenschappen die dienen als basis voor een leven vol overvloed: spontaniteit, vreugde, geluk en speelsheid. Het brengt een gevoel van levendigheid en innerlijke rijkdom, waardoor je kunt genieten van een leven vol vreugde en vervulling.

Flowy – Citroen

Thema: Concentreer je

De verkwikkende werking van citroenolie brengt je natuurlijke speelsheid weer tot leven, waardoor je je kunt verbinden met de vrolijkheid in je hart. Dit helpt op een zachte manier om gevoelens van depressie los te laten en ruimte te maken voor vreugde en geluk. Je voelt je geïnspireerd en kunt het huidige moment met meer vreugde beleven.

Citroenolie geeft je een energieboost en verhoogt je alertheid. Het heerlijke aroma van citroen voedt je geest en verbetert je concentratievermogen. Hierdoor kun je gemakkelijker kennis opnemen en herstelt het vertrouwen en diepe geloof in jezelf. Het brengt een gevoel van hernieuwde vitaliteit en stimuleert een positieve mindset.

Freely – Melaleuca

Thema: Eer je grenzen.

Tea tree-olie is een krachtige bondgenoot bij het bevrijden van jezelf uit vicieuze cirkels, het stellen van grenzen en het bewandelen van je eigen pad. Deze olie fungeert niet alleen als een natuurlijk ontsmettingsmiddel, maar helpt je ook op energetisch niveau om negativiteit los te laten.

Tea tree-olie biedt je de kracht om voor jezelf op te komen en je eigen mening te uiten. Het beschermt je tegen negatieve invloeden van anderen en helpt je bij het opbouwen van een krachtig energieveld dat je ondersteunt. Met tea tree-olie kun je jezelf reinigen, zowel fysiek als energetisch, en jezelf versterken om vol vertrouwen je eigen weg te gaan.

Happy – Bergamot

Thema: Accepteer jezelf zoals je bent.

Bergamotolie is een waardevolle bondgenoot op de weg naar zelfliefde, en helpt je om gevoelens van twijfel, zelfkritiek en een negatief zelfbeeld los te laten. Deze olie biedt ondersteuning, zodat je jezelf meer kunt openstellen en een diepere liefde voor jezelf kunt ontwikkelen.

Bergamot nodigt je uit om het leven met meer optimisme te benaderen en ondersteunt je in dit proces. Het is een wonderbaarlijke olie om je uit neerslachtigheid te halen en weer volop van het leven te laten genieten. Bergamotolie wekt optimisme en vertrouwen in jezelf en je vaardigheden op, en helpt je om alles te accepteren zoals het is. Het brengt een gevoel van innerlijke vrede en acceptatie, waardoor je jezelf met liefdevolle ogen kunt bezien.

Intuïty – Ylang ylang

Thema: Je innerlijk kind bevrijdt zich

Ylang-ylangolie is een krachtig geneesmiddel voor het emotionele kind, het emotionele hart. Deze olie herstelt de verbinding met je innerlijk kind en brengt de zuiverheid en eenvoud van het hart weer naar voren. Het geeft je de vrijheid om speels te zijn en brengt je kinderlijke aard en onschuld weer tot leven.

Als je intuïtie en het ‘weten vanuit je hart’ onderdrukt zijn, helpt ylang-ylangolie om ze opnieuw te activeren. Het is een krachtig middel om trauma’s uit het verleden los te laten en te helen. Ylang-ylangolie opent de deur naar emotionele genezing en helpt je om in contact te komen met je diepste gevoelens en innerlijke wijsheid. Het brengt een gevoel van bevrijding en bevordert het herstel van emotioneel evenwicht.

Love – Roos

Thema: Laat goddelijke liefde je hart vervullen.

Rozenolie is een krachtige genezer van het emotionele hart. Het opent een diepe verbinding met de liefde van het universum – een liefde die onvoorwaardelijk, grenzeloos en eeuwig is. De transformerende kracht van deze pure liefde verzacht de onrust in het menselijke hart. Rozenolie biedt ondersteuning tijdens helende processen en bewustwording. Het helpt je om alle druk en controle los te laten, zodat je onvoorwaardelijke liefde kunt ontvangen.

Vanwege zijn uitzonderlijke kwaliteit is pure rozenolie de meest kostbare olie die verkrijgbaar is. Het herinnert je eraan dat je geliefd bent en volledig geaccepteerd wordt door het goddelijke, precies zoals je bent. Rozenolie draagt een boodschap van waarde en herinnert je aan je eigen innerlijke schoonheid en goddelijke verbondenheid.

Memory – Rozemarijn

Thema: De bron van hogere wijsheid.

Rozemarijnolie is een waardevolle ondersteuning bij veranderingen die je doormaakt en heeft het vermogen om je te verbinden met ware kennis en een heldere geest. Deze olie biedt inzichten en begeleidt je bij het verdiepen van je waarneming. Rozemarijn herstelt de verbinding met de hogere bron van wijsheid. Het kan ook worden gebruikt bij leerproblemen, examens of wanneer je iets nieuws moet leren.

Rozemarijnolie zal dit proces begeleiden en ondersteunen, waardoor je beter in staat bent om informatie op te nemen en te begrijpen. Het stimuleert je cognitieve vermogens en verhoogt je mentale alertheid. Met rozemarijnolie kun je jezelf voorbereiden op leeruitdagingen en je studie-ervaring verbeteren.

Purely – Citroengras

Thema: Reinig je energieveld.

Citroengrasolie is een krachtige olie die je energieveld zuivert en verfrist. Het reinigt je huis en andere ruimtes die behoefte hebben aan helderheid. Wanneer je te veel hebt opgenomen, geeft citroengrasolie je de moed om deze zaken onder ogen te zien en vervolgens los te laten. Het helpt je om jezelf weer te voelen en onderscheid te maken tussen thema’s die van jou zijn en thema’s die je onbewust van anderen hebt overgenomen en die niet bij je passen.

Met behulp van citroengrasolie kun je oude beperkende overtuigingen, toxische energieën en negativiteit loslaten. Citroengrasolie geeft je vertrouwen en versterkt je om vooruit te gaan zonder aan jezelf te twijfelen. Het stimuleert een gevoel van innerlijke kracht en helpt je om met meer helderheid en positiviteit door het leven te gaan.

Sexy – Kaneel

Thema: Leef je intimiteit en seksualiteit.

Kaneelolie biedt ondersteuning bij alle emotionele thema’s die verband houden met je voortplantingssysteem en helpt je bij het helen van seksuele trauma’s. Het helpt je om je lichaam te accepteren en je fysieke aantrekkelijkheid te omarmen. Vaak onderdrukken we een groot deel van onze creativiteit en passie vanwege angsten, vooral de angst voor afwijzing.

Kaneelolie ondersteunt je bij het transformeren van die angst, zodat je meer in je eigen kracht kunt staan en een positief zelfbeeld kunt ontwikkelen. Het geeft je de moed om controle los te laten en stelt je in staat om anderen vrij te laten en volledig te vertrouwen. Kaneelolie bevrijdt je van belemmeringen die je creativiteit en passie in de weg staan, en moedigt je aan om volledig te omarmen wie je bent op een seksueel en emotioneel niveau.

Steady – Zilverspar

Thema: Heel je voorouderlijke belasting.

De olie van de zilverspar is een krachtige aardende olie die je helpt om weer in balans te komen. Zilverspar ondersteunt je bij het doorbreken van gewoontes en brengt thema’s van vroegere generaties aan het licht, zodat verborgen trauma’s bevrijd kunnen worden. Negatieve patronen en overgenomen gewoonten worden door de zilversparolie uitgeroeid, waardoor je je bevrijd voelt en bewust kunt kiezen om niet langer vast te zitten in bepaalde familiepatronen.

De olie biedt ruimte om je eigen waarheid te ontdekken en activeert de innerlijke kracht om volledig trouw aan jezelf te zijn. Met de ondersteuning van zilversparolie kun je sterker in je eigen centrum staan en jezelf bevrijden van belemmerende invloeden, zodat je in staat bent om jouw eigen pad te volgen en jouw unieke waarheid te leven.

 

Trusty – Geranium

Thema: Vertrouwen in liefde.

Geraniumolie is een waardevolle olie die je het vertrouwen in de goedheid van de mensheid en de wereld kan herstellen. Het is een uitstekende keuze om je vertrouwen in jezelf en anderen te bevorderen en te versterken. Geraniumolie ondersteunt je bij het proces van vergeving, opent je hart en biedt zachte ondersteuning. Het heeft helende eigenschappen voor een gebroken hart en bevordert emotionele oprechtheid.

Deze olie helpt bij het loslaten van onderdrukt verdriet of onderdrukte pijn, waardoor je hart geopend wordt en liefde weer op een natuurlijke en vreugdevolle manier kan stromen. Geraniumolie biedt een liefdevolle en verzorgende energie die je helpt om weer in contact te komen met je eigen innerlijke kracht en het vermogen om liefde te geven en te ontvangen. Het brengt harmonie en evenwicht in je emotionele welzijn.

Vitally – Eucalyptus

Thema: Wees klaar voor een gezond lichaam.

Eucalyptusolie biedt je de moed om de onderliggende thema’s en overtuigingen die verband houden met terugkerende ziekten en ongemakken onder ogen te zien. Het stimuleert je om te geloven dat jij de volledige verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen gezondheid. Deze olie geeft je een boost van vertrouwen, motivatie en inzicht, waardoor je beseft dat je in je eigen kracht kunt staan, je heelheid kunt opeisen en volledig kunt genezen.

Eucalyptusolie ondersteunt je bij het identificeren en aanpakken van de dieperliggende oorzaken van gezondheidsproblemen, en het moedigt je aan om bewuste keuzes te maken die bijdragen aan je welzijn. Het helpt je om veerkrachtig te zijn en positieve veranderingen in je leven aan te brengen, met als resultaat een verbeterde gezondheid en welzijn op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

(Bron: Breng je emoties in balans met essentiele olien – Thorsten Weiss)

Vrouwencoach Friesland Wendy van der Reep
vrouwencoach energiewerk essentiele olie massagetherapie
Infinirgy essentiele olie

Vraag & advies

 

Ik heb zelf persoonlijk de heilzame werking van oliën mogen ervaren, en daarom deel ik mijn kennis graag met jou. Als je op zoek bent naar een passende olie om jouw proces te ondersteunen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Heb je vragen of wil je graag dat ik met je meekijk?

Ik sta klaar om je met alle liefde verder te helpen.

Benieuwd naar hoe wij samenwerken?

Je kan me bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of anders via  

E-mail: info@wendyvanderreep.nl
Telefoon: 06-53428566

12 + 13 =