Vrouwencoach en energiewerk Friesland Wendy van der Reep

Wat ik voor je wil is dat je weet wie jij bent en er in gelooft dat dit genoeg is. En dat je je zo nu en dan kunt losmaken van alle rollen die je dagelijks te vervullen hebt bijvoorbeeld als mama of coach.

En jij jezelf op nummer 1 zet zodat er vanbinnen ruimte kan ontstaan voor wat daar leeft en gezien wil worden om het in jouw leven weer te laten stromen.

In het Sacred Alignment traject komt alles samen: een afgestemde reis van drie maanden waar we ons richten op jou en je mooie hart zodat je eigen verbinding onwankelbaar is en je relaties in harmonie zijn. 

Over mij,

Het moederschap heeft mij in de ontwikkeling van meisje naar een vrouw de verdieping gegeven waar ik lang naar zocht. Het verlangen naar een kind zat diep omdat ik geloof dat je ergens voelt hoe het een poort opent naar je persoonlijke én spirituele groei. De komst van een kind zet veel in beweging, vooral voor een vrouw. Wanneer je mama wordt, ben je voorgoed veranderd.

Vanaf begin 2018 werkte ik in een eigen praktijk één op één met kinderen en hun ouders die ondersteuning nodig hadden bij hun gevoeligheid en hulp zochten bij prikkelverwerking.

De ervaring die ik eerder opdeed in de (jeugd) hulpverlening en kinderopvang liet me inzien hoezeer ik mijn eigen visie heb en vandaaruit methodes ontwikkelde die buiten de gebaande paden reiken.

Voor mij was het dan ook een logische stap om het ondernemerspad in te slaan. Door een moeizame puberteit ben ik yoga en ontspanningslessen voor tienermeiden gaan aanbieden. 

Anno 2023 is er naast mijn één op één begeleiding, samen met vriendin Geke Luimstra (zie foto), een emotionele weerbaarheidstraining ontstaan voor meiden die het geloof in zichzelf willen vergroten.   >> Lees hier over GOUD!

 

 

Ik droomde van een   nieuwe wereld.

Als jong sensitief meisje en met een sterk lijntje naar boven, was het niet makkelijk meekomen met een omgeving zoals we die kennen. Om aan alle verwachtingen van de prestatie maatschappij te voldoen kleurde ik mee met mijn omgeving en dreef steeds verder van mezelf af.

‘Hier’ zijn was lastig tot ik een levensveranderende ervaring had waar ik een aparte blog over heb geschreven. Ben je benieuwd hoe ik spiritueel ontwaakte? >> Je leest het hier.

 

Diep van binnen…

willen we allemaal innerlijke rust en gelukkig zijn.

En blijven zoeken; door het ideale plaatje van de perfecte partner, kinderen, het huis, geld of succes na te streven.  

Waar het om gaat is niet het te bereiken doel maar hoe het je laat voelen. Ik help je graag de heelheid in jezelf te vinden zodat al het andere bij je kan komen en de waardevolle aanvulling kan zijn die je zoekt.

Waarvoor komen vrouwen bij mij?

Vraagstukken die in sessies naar voren komen zijn:

# Jezelf blijven voelen op momenten die meer van je vragen, zoals het moederschap en al het andere.

# Vertrouwen op je innerlijke leiding en gezonde grenzen.

# Nieuw evenwicht  in jezelf na een verlies; bij scheiding of een overlijden etc.

# Een gezonde vrouwelijke energie belichamen zodat je magnetisch wordt voor al je verlangens.

# Je eigen verbinding herstellen en relaties verdiepen. 

# Spiritueel ontwaken en zielsverbindingen.

    Zou je graag met mij willen werken?

    Je kan me bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of anders via  

    E-mail: info@wendyvanderreep.nl
    Telefoon: 06-53428566

    12 + 7 =