Vrouwencoach en energiewerk Friesland Wendy van der Reep

Wat ik voor je wil is dat je geloof hebt in wie je bent en dat dit genoeg is. Dat je energetisch loskomt van overtuigingen en programmeringen die je levensenergie beïnvloeden. En dat jouw leven van jou is, naast alle rollen die je dagelijks vervult als partner, moeder of coach.

Essentieel hierin is dat jij een prioriteit van jou weet te maken zonder die verre reis te boeken (mag wel;). Door dagelijks innerlijk ruimte te nemen voor wat er bij je leeft en gezien wil worden kan het in alle lagen zowel vanbinnen als daarbuiten weer stromen.

 In het Sacred Alignment traject komt alles samen. Een unieke reis van drie maanden waarin we ons volledig richten op jou en het thema wat speelt. Samen werken we aan een onwankelbare eigen verbinding en innerlijk evenwicht waar je  uitdagingen op je pad met vertrouwen aangaat en ondertussen een leven creërt wat volledig is uitgelijnt met het hoogste wat er voor je is.

Over mij,

Het moederschap heeft een diepgaande transformatie in mijn leven teweeggebracht, waar ik lange tijd naar op zoek was. Het verlangen naar een kind zat zo diep, doordat het ouderschap een poort opende naar zowel mijn persoonlijke als spirituele groei. De komst van mijn eerste kind bracht veel verandering teweeg. Eenmaal moeder veranderd je voorgoed.

Vanaf begin 2018 werkte ik met kinderen en hun ouders in een eigen praktijk “Eigentijds kindercoaching” waarin ik kinderen met hooggevoeligheid en hun ouders begeleidde. Door mijn ervaring in de jeugdhulpverlening en kinderopvang kwam ik tot het besef dat ik heel een eigen visie heb, waarmee ik eigen methoden ontwikkelde die vaak buiten de gebaande paden gingen. Als kind kreeg ik een label ‘eigenwijs’ opgeplakt waarmee ik nu alles op mijn eigen wijze doe.

Voor mij was het ondernemersschap een logische stap. Door een moeizame puberteit ben ik naast het coachen van kinderen ook yoga- en ontspanningslessen gaan aanbieden.

Naast het begeleiden van vrouwen heb ik samen met vriendin Geke Luimstra (zie rechts op de foto) de handen ineen geslagen en zijn we een training in emotionele weerbaarheid gestart. Voor meiden die hun zelfvertrouwen willen vergroten. We ondersteunen deze meiden bij grote veranderingen als de overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. 

>> Lees hier meer over ons programma: GOUD!

 

Ik droomde van een   nieuwe wereld.

Als een meisje wat diep voelde en met een sterke spirituele verbinding, was de uitdaging me te verbinden met een prestatiegerichte maatschappij groot. Om zo goed mogelijk aan alle verwachtingen te voldoen, werd aanpassen mijn strategie en raakte mijn ware zelf steeds verder uit beeld.

Het kostte me moeite om echt ‘hier’ te zijn waardoor ik alle vormen van vluchtgedrag wel heb gezien, om vervolgens tot een besef te komen dat je uiteindelijk niet kunt vluchten van jezelf.

Een belangrijk keerpunt was een levensveranderende ervaring die ik heb beschreven in een blog. Ben je nieuwsgierig naar mijn spirituele ontwaking?

>> De Blog met een persoonlijk verhaal lees je hier.

 

Diep van binnen…

verlangen we allemaal naar innerlijke rust en hét ultieme geluk.

Misschien leeft in jou ook wel een plaatje met een indrukwekkende partner, een stel goedgemanierde kinderen (ahum!), de villa met oprijlaan, het grote geld of nog meer succes?

En als je wil, dan kan het allemaal voor jou zijn…dat is ook wat je overal leest.

Alleen waar het hier om gaat is niet zozeer het bereiken van die al doelen, maar hoe ze je vanbinnen laat voelen als je ze hebt. Waar je vervulling op jou wacht is dichterbij dan je denkt. Het tekenen van een nieuw koopcontract of de woest aantrekkelijke partner in je bed zijn stuk voor stuk prachtige ervaringen die betekenisloos zijn wanneer je niet de volheid ervan kunt beleven.

Om ‘het’  buiten jezelf te vinden mag eerst focus naar binnen toe gaan. Waar je verbinding, beweging en liefde brengt naar alles wat vastzit. Zodat het gevoel wat je nastreeft er al is en vervolgens al het andere op magische wijze op zijn plek kan vallen. En nog beter voelt, ook!

Ben je in de basis vervuld dan hoef je geen leegte meer (op) te vullen en is alles wat je krijgt een aanvulling op wat je al hebt.

Waarvoor komen vrouwen bij mij?

Vrouwen komen naar mij met verschillende vraagstukken. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Jezelf blijven voelen in situaties die veel van je vragen, als het moederschap, relaties en andere uitdagingen in je leven.
  • Loskomen van overtuigingen en programmeringen die je levensenergie beïnvloeden.
  • Durven vertrouwen op je innerlijke leiding.
  • Loskomen van energetische verbindingen in dit en van vorige levens, die invloed hebben op je levensenergie en grenzen doen vervagen.
  • Een nieuw evenwicht in jezelf na een verlies, als een scheiding of na het overlijden van een dierbare.
  • Belichamen van een gezonde vrouwelijke energie, zodat je magnetisch wordt voor al je verlangens zonder jezelf voorbij te lopen.
  • Een verdiepen van je eigen verbinding en relaties met anderen.
  • Spiritueel ontwaken en de invloed van zielsverbindingen, zoals een tweelingziel.

Dit zijn onderwerpen die geregeld aan bod komen tijdens de sessies. Ik bied begeleiding en ondersteuning op alle lagen van jouw zijn om zo tot de diepte van jouw volle potentieel te komen. 

Ben je bereid om dieper te gaan?

Je kan me bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of anders via  

E-mail: info@wendyvanderreep.nl
Telefoon: 06-53428566

8 + 9 =