Voicemessages voor de bewuste vrouw

Via voicemessages deel ik graag mijn visie over verschillende onderwerpen met betrekking tot bewustzijn. Ik neem je mee in mijn ervaringen uit de praktijk en deel thema’s die ik tegenkom tijdens het werken met vrouwen.

Ik spreek over zaken die vrouwen bezighouden en die voor mij vanzelfsprekend zijn, maar voor anderen mogelijk nieuw en inspirerend kunnen zijn. Mijn intentie is om jou te inspireren en je open te laten staan voor bewustzijn en een andere kijk op jouw persoonlijke ontwikkelingsreis.

Door middel van voicemessages wil ik een ruimte creëren waarin ik mijn inzichten, kennis en perspectieven met jou kan delen. Ik hoop dat deze boodschappen je kunnen inspireren om bewuster te leven en een nieuwe visie op jouw eigen ontwikkelingspad te omarmen.

7

#2 Hoe tweelingzielen spiritueel zijn verbonden

met Wendy van der Reep

#1 Black friday hype en de collectieve energie

met Wendy van der Reep