Een energie healing is het ontvangen en benutten van universele levensenergie. Het activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Door mijn handen naar bepaalde plekken van het lichaam te brengen en ze er op of net erboven te houden, geef ik gericht helende energie door. Op milde wijze wordt je begeleidt naar het ‘hier en nu’ en maak je ruimte, voor dat wat voelbaar wil worden. Energie kan ook op afstand worden doorgegeven en om dit te ontvangen hoef je niet perse fysiek bij elkaar aanwezig te zijn.  Je stemt je energetisch al af door doormiddel van intentie.

Hoe vaak is het je gebeurt dat wanneer je net aan iemand hebt gedacht diegene jou niet veel later een berichtje stuurt of opbelt? Dit is hoe energie werkt!  We zijn hierdoor allemaal met elkaar verbonden, energie volgt zijn natuurlijke weg en kent geen grenzen. Door Healing (heling) krijg je een betere doorstroming waardoor blokkades oplossen en klachten zullen verminderen. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch herstelt zich doormiddel van healing de natuurlijke balans weer in jezelf.

Naast dat een behandeling – die bovenal als ontspannend – ervaren wordt, hoeft dit niet altijd zo te zijn. Door opgedane ervaringen zoals trauma, shock of andere emotionele belevingen kan in bepaalde delen van het lichaam de energie van die ervaring zich hebben vastgezet en uiteindelijk lichamelijke klachten of symptomen veroorzaken.

Een belangrijke rol in ons energetisch systeem zijn de chakra’s. Chakra’s zijn energiekanalen waarlangs energie omhoog en omlaag stroomt. Chakra’s zie je niet en kan je niet vastpakken maar je kunt er wel de energie van voelen in je lijf. Als je energie niet goed stroomt, kun je lichamelijke klachten hebben en kunnen bepaalde emotionele thema’s vaker een rol spelen in je leven waardoor je steeds vaker last hebt van specifieke klachten. Bijvoorbeeld: als je keelchakra niet in balans is vind je het bijvoorbeeld lastig om jezelf uit te spreken en/ of je hebt keelpijn. Het is dus belangrijk dat de energie van de chakra’s vrij door je lichaam stroomt.

Met behulp een energy healing kun je de energie door je lichaam laten stromen. Door bewustwording van de werking van de chakra’s krijg je steeds meer zicht op wie je bent en wat je wilt.

Door een Energy Healing te ontvangen kan je allerlei verschillende sensaties ervaren zoals warmte, kou of tintelingen, ook kan het zo zijn dat geblokkeerde gevoelens en emoties, ervaringen of onderliggende vermoeidheid meer in beeld komen. Door ze toe te laten, te doorvoelen en doorleven verzachten ze en kunnen ze vrijgemaakt worden.


Alles is goed

Of je nu wel of niet iets merkt van een Healing, dit bewust of onbewust beleeft, het maakt allemaal niets uit. Vanuit deze laag gezien is er geen goed of fout, juist nu mag je het overdenken gaan loslaten en erop vertrouwen dat er hoe dan ook een beweging zal zijn in welke vorm dit zich ook mag laten zien. Tijdens een Healing sessie laat je het werk, het doen en al het moeten los, je hoeft even niets op te lossen of aan jezelf te werken, ontvangen is het enige. Dan laat het lichaam vanzelf los wat het niet meer nodig heeft en vertrouw er maar op dat je precies datgene ontvangt wat voor jou in dat moment het meest nodig is.

Weet dat alles is zoals het op dit moment voor jou ook ‘hoort’ te zijn, dit is jouw pad van bewustwording en ontwaken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar een Energy Healing?
Neem dan ook even een kijkje bij 1:1 traject – 3 sessies. Of neem contact met mij op via
E-mail: info@wendyvanderreep.nl of
Telefoon: 06-53428566