Vrouwencoach en energiewerk Friesland Wendy van der Reep

LifeLine – 5 sessies

in 5 sessies naar een leven vol helderheid en vervulling!

Loop je vast en verlang je naar duidelijkheid en richting? Samen brengen we herstel en balans aan, zodat jij je weer kunt focussen op wat je het allerliefst doet en de innerlijke rust terugkeert.

Met LifeLine krijg je 5 sessies die je binnen een jaar na aankoop, op ieder gewenst moment kunt inzetten. Of het nu voor jezelf is, voor je bedrijf/missie, iets wat blijft raken, voor je kind of hormonale klachten, ik stem me volledig af op jouw vraag en behoeften.

Dit is wat LifeLine je oplevert…

N

Je wordt zachter naar jezelf, waardoor je jezelf meer rust, ruimte en tijd geeft om te genieten van wat echt belangrijk is.

N

De verbinding met jouw hart maakt dat je ontdekt wat werkelijk bij je past, waardoor keuzes maken makkelijker wordt.

N

Je voelt je dieper verbonden met jezelf, anderen en de wereld om je heen, waardoor je bewuster geniet van eenvoudige dingen.

N

Je intuïtie verscherpt en je leert onderliggende patronen te zien en te herkennen.

N

Je lichaam, geest en ziel zijn in harmonie, wat leidt tot lichtheid en eenvoud.

N

Je hebt een positieve energie die je helpt bij je volgende stap.

 Zo werkt het:

Heb je interesse en wil je eerst kennismaken? Dat kan, vul het formulier onderaan deze pagina in, en ik neem contact op met jou. Ook als je de keuze al gemaakt hebt, mailen mag ook via info@wendyvanderreep.nl

En dan?

Afhankelijk van de behoefte stemmen we af of je offline in Leeuwarden met mij wilt werken of online. In het laatste geval plannen we samen een passend moment om online of via telefoon te verbinden, zodat jij kan delen wat je vraag is, waar je zoekt naar richting of het thema waar je support bij kan gebruiken. LifeLine kan je toepassen op vrijwel elk denkbaar onderwerp en vraagstuk. Van ongewenste situaties die maar blijven raken, een specifieke trigger die terug blijft komen, een blokkade, een fysiek of emotioneel issue waar je inzicht in wilt. Misschien is ontvangen moeilijk of grenzen aangeven; alles is welkom. Bij twijfel, reik je even naar mij uit, dat kan ook via Instagram.

Hierna ga ik voor je aan de slag. Met mijn biotensor lijn ik uit, breng ik heling, voeg energetisch toe of voer juist af. Ik bekijk wat van jou is, en wat je bijvoorbeeld van (voor)ouders hebt overgenomen.

Hierdoor kan energetisch heling gaan naar verstoringen op de laag van de ziel; wat haar uitwerking heeft in je realiteit en lichaam. Waardoor het weer kan stromen, waardoor je helderheid ervaart. Waardoor er meer ruimte is voor geluk, rust, flow en creativiteit.

Ik deel mijn bevindingen uitgebreid met je in een persoonlijk voicebericht via WhatsApp met alle uitleg.

Je investering voor deze waardevolle reeks sessies is slechts 344 euro. Een extra optie is Voxer support; voor begeleiding en antwoord op al je vragen tussen de sessies door en is 77 euro per maand.

Investeer in jezelf en creëer een leven vol helderheid en vervulling met Lifeline – 5 sessies. Neem nu de stap en geef jezelf de kans om te groeien, te transformeren en het leven te leiden waar je naar verlangt.

Ik ben hier om je te begeleiden op dit bijzondere pad van zelfontdekking en persoonlijke ontwikkeling. Neem contact met mij op en we gaan samen aan de slag gaan om jouw balans te herstellen en de weg vrij te maken voor een leven vol rust, energie, focus en helderheid. Je verdient het om te stralen en te genieten van alle mogelijkheden die het leven te bieden heeft.

Dit is wat andere vrouwen zeggen:

Wat ik als heel krachtig ervaar is je directheid en duidelijkheid. Je straalt rust en het vertrouwen uit dat het allemaal veilig is bij jou. Wat voor mij erg belangrijk is want ik vind het soms best lastig om me te uiten. Dankjewel daarvoor.

Er kwamen een aantal dingen naar voren van waar mijn overtuigingen zijn begonnen en wat heel bevrijdend was om te horen is dat ik deze heb overgenomen uit mijn bloedlijn. Dat gevoel was er al een tijdje maar ik had geen idee hoe dit aan te pakken.

Na de sessie voelde ik me een stuk lichter en rustiger. Om te ervaren dat er meteen gemeten kan worden waar de problemen liggen en er meteen heling plaats kan vinden deed me zeer goed.

Graag zou ik bij je terugkomen om te leren hoe ik in mijn eigen energie kan blijven en dit sterker neerzet. Het is fijn dat er iemand is die me de dingen helder kan uitleggen en waar ik echt mee verder kan.

Marianne

Wendy ken ik al een jaar of tien en heb haar op de achtergrond gevolgd op Social media. Regelmatig zag ik mooie berichten voorbijkomen in haar ontwikkeling tot de bijzondere en krachtige vrouw wie ze nu vandaag de dag is. Waarbij zij anderen met liefdevolle aandacht en expertise verder helpt.

Gisteren mocht ik haar weer ontmoeten. Sommige dingen komen op een bepaald moment op je pad. Zo ook deze ontmoeting.

We starten met een duidelijke vraag, een helder doel en daarmee gaan we aan de slag. Waarbij er verschillende dingen boven komen, die uiteindelijk als puzzelstukjes in elkaar vallen, dan komen er emoties vrij…dat mag er zijn. Kippenvel momentje…erg bijzonder!

Daarna mag ik een healing ontvangen, zo ontspannen ben ik in tijden niet geweest. Wat heerlijk! Op weg naar huis laat ik alles nog even de revue passeren en stromen er nog wat tranen langs m’n wangen. Ik adem een paar keer goed in en uit en ik voel me lichter, vrolijker en rustiger.

Dankjewel lieve Wendy!

Miranda

Allereerst wil ik je laten weten dat ik het heel erg waardeer, hoe zorgvuldig je te werk gaat en alle moeite en tijd die je erin steekt, heel fijn!

Er zijn meerdere diepe thema’s aan bod gekomen waardoor er nu voelbaar meer ruimte is en ik merk dat ik meer in mijn eigen kracht sta. Ik voel me steviger en minder afhankelijk van externe factoren. Het is alsof er een interne schoonmaak heeft plaatsgevonden, wat heel lekker voelt!

Er is een nieuwsgierigheid naar hoe het zich verder gaat uitwerken allemaal! Ik vond het een hele mooie en waardevolle ervaring. Nogmaals dank voor je gedragenheid en nauwkeurigheid in je begeleiding. Love it!

Sanne

Zo bizar en mooi om te ervaren dat er tijdens een sessie oude bekende pijnpunten naar boven kwamen, maar ook onderwerpen waar ik even niets mee kon. Gaandeweg viel wel heel veel op zijn plek.

Fijn om te ervaren dat je mij echt liefdevol hebt begeleid tijdens de sessie. Zo is er een wederzijds begrip en vertrouwen en dat ervaar ik als heel fijn.

Deze week is er meer ruimte en rust ontstaan in dat waar ik nu ben, dat is gewoon goed. Ik vertrouw er op en sta meer open voor wat allemaal nog mag komen.

Dankjewel voor deze mooie en fijne ervaring. 

Elvira

Je sessie kwam qua timing precies goed. Het bracht qua inzichten nog meer verdieping op wat uit eerdere persoonlijke ontwikkeling naar voren kwam en het effect van de biotensor was dat er veel rust en integratie kwam waar het na zo’n opstelling vaak nog woelig en onrustig in je is.

Ik voel ook een kleine verandering in mezelf qua vertrouwen in mezelf en in wat er nu allemaal gebeurt in mijn leven, dat ik op de goede weg zit en het overspoelt niet zo. Ook veel minder onrustige (controle) gedachten.

Nynke

Ik ken Wendy al jaren en heb laatst een prachtige LifeLine sessie met haar gedaan. Dmv haar intuïtieve vraagstelling kwam ik erachter dat ik oorspronkelijk één van een tweeling ben geweest. Daar waar ik met veel moeite en complicaties ter wereld kwam, heb ik mijn tweelinghelft ( wat voor mijn gevoel een broertje was) eerder moeten laten gaan, terug naar de zielenwereld.

Diezelfde week heb ik een gesprekmet mijn vader over mijn eigen kinderen, waaronder ook een tweeling en een miskraam. Zo gedurende het gesprek zegt hij ineens: “ja, zo bijzonder, want jij was ook één van een tweeling”. Nog nooit was dit ter sprake gekomen en daar was de erkenning en bevestiging vanuit mijn vader.

Door de bewustwording kon ik vele emoties en gevoelens plaatsen. Altijd het gevoel van “iemand” missen, zoekende naar…nu heb ik daar een antwoord op en kan me er beter in berusten.

Dank je wel, lieve Wendy.

Iris

Vrouwencoach en energiewerk Wendy van der Reep Friesland
vrouwencoach holistisch coach healing energiewerk friesland leeuwarden wendy van der reep
Vrouwencoach en energiewerk Friesland Wendy van der Reep

Door naar binnen te keren,

ontdek je steeds meer over wie je bent en wat klopt voor jou.

Wil je deze groei samen maken?

Stuur me dan een berichtje door het contactformulier in te vullen of anders via  

E-mail: info@wendyvanderreep.nl
Telefoon: 06-53428566

2 + 14 =