Vrouwencoach en energiewerk Friesland Wendy van der Reep

Lifeline – 5 sessies

in 5 sessies naar een leven vol helderheid en vervulling!

Loop je vast en verlang je naar duidelijkheid en richting? Samen brengen we herstel en balans aan, zodat jij je weer kunt focussen op wat je het allerliefst doet en de innerlijke rust terugkeert.

Met Lifeline krijg je 5 sessies die je binnen een jaar na aankoop, op ieder gewenst moment kunt inzetten. Of het nu voor jezelf is, voor je bedrijf/missie, iets wat blijft raken, voor je kind of hormonale klachten, ik stem me volledig af op jouw vraag en behoeften.

Dit is wat Lifeline je oplevert…

N

Je wordt zachter naar jezelf, waardoor je jezelf meer rust, ruimte en tijd geeft om te genieten van wat echt belangrijk is.

N

De verbinding met jouw hart maakt dat je ontdekt wat werkelijk bij je past, waardoor keuzes maken makkelijker wordt.

N

Je voelt je dieper verbonden met jezelf, anderen en de wereld om je heen, waardoor je bewuster geniet van eenvoudige dingen.

N

Je intuïtie verscherpt en je leert onderliggende patronen te zien en te herkennen.

N

Je lichaam, geest en ziel zijn in harmonie, wat leidt tot lichtheid en eenvoud.

N

Je hebt een positieve energie die je helpt bij je volgende stap.

Zo werkt het:

Heb je interesse en wil je eerst kennismaken? Dat kan, vul het formulier onderaan deze pagina in, en ik neem contact op met jou. Ook als je de keuze al gemaakt hebt, mailen mag ook via info@wendyvanderreep.nl

En dan?

We plannen samen een passend moment om online of via telefoon te verbinden, zodat jij kan delen wat je vraag is, waar je zoekt naar richting of het thema waar je support bij kan gebruiken. LifeLine kan je toepassen op vrijwel elk denkbaar onderwerp en vraagstuk. Van ongewenste situaties die maar blijven raken, een specifieke trigger die terug blijft komen, een blokkade, een fysiek of emotioneel issue waar je inzicht in wilt. Misschien is ontvangen moeilijk of grenzen aangeven; alles is welkom. Bij twijfel, reik je even naar mij uit, dat kan ook via Instagram.

Hierna ga ik voor je aan de slag. Met mijn biotensor lijn ik uit, breng ik heling, voeg energetisch toe of voer juist af. Ik bekijk wat van jou is, en wat je bijvoorbeeld van (voor)ouders hebt overgenomen.

Hierdoor kan energetisch heling gaan naar blokkades op de laag van de ziel; wat haar uitwerking heeft in je realiteit en lichaam. Waardoor het weer kan stromen, waardoor je helderheid ervaart. Waardoor er meer ruimte is voor geluk, rust, flow en creativiteit.

Ik deel mijn bevindingen uitgebreid met je in een persoonlijk voicebericht via WhatsApp met alle uitleg.

Je investering voor deze waardevolle reeks sessies is slechts 344 euro.

Investeer in jezelf en creëer een leven vol helderheid en vervulling met Lifeline – 5 sessies. Neem nu de stap en geef jezelf de kans om te groeien, te transformeren en het leven te leiden waar je naar verlangt.

Ik ben hier om je te begeleiden op dit bijzondere pad van zelfontdekking en persoonlijke ontwikkeling. Neem contact met mij op en we gaan samen aan de slag gaan om jouw balans te herstellen en de weg vrij te maken voor een leven vol rust, energie, focus en helderheid. Je verdient het om te stralen en te genieten van alle mogelijkheden die het leven te bieden heeft.

Wat ben ik dankbaar voor wat ruim een maand geleden mede door jouw healing, aandacht en liefde in gang is gezet.

Je raakt subtiel en gevoelig de juiste ´plekjes´ aan, wat er (al) is, wat er (nog) niet is en wat er mag zijn of wat er mag komen.

Jouw manier van werken, zorgt ervoor dat ik mijn gevoel van controle mag loslaten, hoewel dat niet even makkelijk is om te doen. Uit het hoofd en voelen wat er nu is, zonder daar een oordeel over te hebben. En soms krijgt het pas later meer betekenis en valt dit op zijn plaats.

Je healing op afstand werkt heel fijn en de ingesproken audio is een prachtige aanvulling van wat er is gebeurd.

Oprecht dankbaar dat ik in contact mocht komen met jou, een lieve en mooie vrouw!

Elvira

Door naar binnen te keren,

ontdek je steeds meer over wie je bent en wat klopt voor jou.

Wil je deze groei samen maken?

Stuur me dan een berichtje door het contactformulier in te vullen of anders via  

E-mail: info@wendyvanderreep.nl
Telefoon: 06-53428566

6 + 11 =