Vrouwencoach in Leeuwarden Friesland Wendy van der Reep

Events

7
vrouwencirkel cacao heling live event leuuwarden friesland Wendy van der Reep

BLISS – Activate your alignment

Verbind je liefdevol met anderen, voel hernieuwde energie en laat los wat niet langer bij je hoort. Ervaar een gevoel van wedergeboorte en ontvang helderheid tijdens deze bijzondere vrouwenkring.

In een intieme setting van maximaal 6 vrouwen beginnen we met het drinken van cacao, waarna we ons onderdompelen in een diepgaande reiniging van je energieveld. Dit opent het hart en vergroot het bewustzijn, waardoor een staat van zaligheid geactiveerd wordt.

Het thema van deze avond is het loslaten van wat ons niet langer dient en ruimte maken voor vernieuwde energie, zodat onze wensen en hoop werkelijkheid kunnen worden.

Vergeet het afwachten en hard werken voor jouw mooiste jaar. In plaats daarvan nodigen we je uit om te openen en vanuit een zachte, ontvankelijke vrouwelijke energie van binnenuit te manifesteren tijdens ‘BLISS’. Dit zal je magnetisch maken voor het leven dat je graag wilt.

Lieve vrouw, je bent van harte welkom om deel te nemen.

Datum: Vrijdag 26 januari, van 19:00 tot 21:30 uur.

Locatie: Studio 145, Leeuwarden (Friesland).

Na aankoop van een ticket ontvang je verdere informatie per e-mail.

Vrouwenmentor Friesland Wendy van der Reep

 15 daagse online: van shitshow naar Sacred Sparkles

Ga mee op een innerlijke reis van 15 dagen, waarbij je dagelijks wordt geïnspireerd met oefeningen en opdrachten die je helpen om je energiefrequentie te verhogen. Ontdek het stralende licht dat jij al in je hebt, zonder er verder naar te zoeken. Dit bundeltje goud zal je innerlijke wereld transformeren tot een gebalanceerde krijgster die je werkelijk bent!

Verlang je naar meer plezier, ruimte en ontspanning, terwijl de wereld om je heen gewoon doorgaat? Vaak denken we dat we stil moeten zitten en niets moeten doen om de rust te ervaren, maar het tegenovergestelde is waar. Zodra je je overgeeft aan wat er wil ontstaan, ontstaat er ruimte in en om jou, en kan de energie weer vrij stromen.

Ontvang dagelijks inspiratie en begeleiding om bewuste keuzes te maken die leiden tot meer rust, ruimte en plezier in je leven. Laat jezelf verwonderen en ontdek de magie die in jou schuilt. Het is tijd om te stralen!”

Lieve Wendy,

Ondanks dat ik tijdens de Sacred Sparkle het erg druk had vond ik het heerlijk om iedere dag een liefdevolle reminder en ondersteuning van je te krijgen.

Zo mocht ik na een drukke dag mijzelf even rust geven en mijzelf even voelen.

Elvira

De audio die ik mocht ontvangen heb ik beluisterd en er zaten rake stukken in! Ik ga het zeker nog een keer luisteren.

Zo af en toe pak ik er nog eens even een Sparkle momentje van je bij!

Tjimkje

Je kunt me bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of anders via  

E-mail: info@wendyvanderreep.nl
Telefoon: 06-53428566

14 + 7 =