Vrouwencoach, energiewerk Leeuwarden, Friesland Wendy van der Reep

Private Bliss Experience

Ontdek welke innerlijke kracht er tot leven wil komen in deze exclusieve en intieme bliss-experience.

Soms is één van deze sessies al genoeg om dat wat in de weg staat, weg te nemen.

Neem bijvoorbeeld het verhaal van een vrouw die onbewust vasthield aan oude patronen, waardoor ze haar innerlijke rust niet kon bereiken en onbedoeld onrust creëerde voor haar kinderen. Haar verlangen om meer in contact te komen met zichzelf, ongeacht de gebeurtenissen om haar heen, leidde haar naar mij.

Wat is het?

Ik maak gebruik van verschillende technieken, zoals opstellingen en het uitlijnen met de biotensor, om een stromende beweging op gang te brengen in de diepere lagen van jezelf.

Het is moeilijk om de ervaring tijdens Bliss in woorden te vatten, omdat energie werkt waar het het meest nodig is.

Het brengt je precies naar de plek waar je pijn voelt, omdat daar de transformatie plaatsvindt die je zoekt.

Het is belangrijk te beseffen dat ongemak soms nodig is voordat alles op zijn plek kan vallen. Het creëert ruimte voor wat vastzit, zodat het kan gaan stromen. Dit is waar je balans vindt en innerlijke rust ervaart.

7

Jij hebt alles in je.

Ik noem dit pure magie, omdat het altijd klopt. Ik voel mij intens dankbaar wanneer vrouwen hun diepste processen met mij delen. Vertrouwen is de sleutel tot de meest prachtige transformaties die kunnen plaatsvinden in jouw leven en daarbuiten.

 

Ontdek de kracht van transformatie en ervaar de innerlijke rust waar je naar verlangt.

Wendy van der Reep vrouwencoach Friesland Leeuwarden
Vrouwencoach, energiewerk Leeuwarden, Friesland Wendy van der Reep
Vrouwencoach Friesland Leewarden Wendy van der Reep

“De ultieme weg vooruit, is erdoor”

Wat een Bliss Experience oplevert:

Een gevoel van bevrijding wat door het loskomen van oude patronen en programmeringen ruimte maakt voor positieve veranderingen.

Een diepe innerlijk rust en gevoel van vrede wat jou helpt om uitdagingen vanuit kracht en zelfvertrouwen aan te gaan. 

Een verhoogd gevoel van zelfliefde en zelfcompassie waardoor je keuzes maakt die dienend zijn voor jou en de verandering die jij graag ziet.

Doordat je dieper zakt in je lijf voel je grenzen beter aan waardoor eigenwaarde en zelfvertrouwen toenemen.

Je ervaart helderheid en richting, waardoor je beter in staat bent om weloverwogen beslissingen te nemen.

Je relatie met anderen verdiepen, doordat je meer open bent en dichterbij jezelf blijft.

Een vermindering van fysieke klachten en spanningen, aangezien emotionele blokkades worden aangepakt en opgelost.

Een groter gevoel van verbondenheid met jezelf, anderen en de wereld om je heen, wat leidt tot meer compassie en harmonie in relaties.

Een verhoogde creativiteit en inspiratie, doordat je toegang hebt tot diepere lagen van jouw bewustzijn en innerlijke wijsheid.

Een algehele transformatie van je leven, waarbij je meer vreugde, vervulling en persoonlijke groei ervaart.

Private Bliss Experience is een unieke transformerende ervaring die volledig is gericht op jou en het thema wat speelt. We beginnen met het drinken van pure rauwe cacao en zetten daarbij een bewuste intentie om het veld liefdevol voor jou en je wens te laten openen.

Daarna hebben we een waardevolle opstelling die jouw systeem van herkomst in kaart brengt en je diepere waarheden laat zien over de situatie waar je graag verandering in brengt. Mijn begeleiding is een combinatie van systemisch werk én uitlijnen met de biotensor. We nemen de tijd voor het opsporen van onbewuste programmeringen die we meteen uitbalanceren. Actieve energie wordt geneutraliseerd waarop zelfheling volgt. Een sessie duurt 2,5 uur en je investering is 247 euro inclusief cacao.

Om dit proces optimaal te ondersteunen ontvang je een essentiële olie van Infinirgy met affirmaties die je helpen om het nieuwe in jezelf te verankeren.

 

Vrouwencoach Friesland  Wendy van der Reep Leeuwarden energiewerk

Bij jou komen voor een sessie was ontzettend bijzonder. Tijdens ons gesprek voelde ik zo vaak dat ik kippenvel kreeg. De dingen die je zei raakten me diep. Vaak het gevoel van “ja dat is het”. Het cacao drinken was een cadeautje. Heerlijk en fijn!

Vervolgens gingen we met een paar diepe hardnekkige obstakels aan de slag. Deze neem ik al lang met me mee net als de vrouwen in mijn vrouwenlijn. Super bijzonder hoe je ze eruit haalt. Vervolgens mocht ik heerlijk op de massagebank voor een behandeling. 

Na deze sessie voel ik dat de lucht geklaard is op de gebieden die aan bod zijn gekomen. Bijzonder om te merken hoe het nog lang doorwerkt. Het was een echt cadeau aan mezelf!

Nynke

Wat ben ik dankbaar voor wat mede door jouw healing, aandacht en liefde in gang is gezet.

Je raakt subtiel en gevoelig de juiste ´plekjes´ aan, wat er (al) is, wat er (nog) niet is en wat er mag zijn of wat er mag komen.

Jouw manier van werken, zorgt ervoor dat ik mijn gevoel van controle mag loslaten, hoewel dat niet even makkelijk is om te doen. Uit het hoofd en voelen wat er nu is, zonder daar een oordeel over te hebben. En soms krijgt het pas later meer betekenis en valt dit op zijn plaats.

Je healing werkt heel fijn en de ingesproken audio is een prachtige aanvulling van wat er is gebeurd.

Oprecht dankbaar dat ik in contact mocht komen met jou, een lieve en mooie vrouw!

Elvira

Mijn wens voor jou,

is dat het leven je weer toelacht en een diepe verbondheid met jezelf ervaart. Want vanuit daar trek je waardevolle situaties en gelijkwaardige relaties aan, die je helpen groeien op een manier die past bij wat je het liefste voor jezelf wil. 

Vrouwencoach Friesland Leeuwarden energiewerk

Ben je benieuwd?

Contact:

Je kan mij bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of:

Email: info@wendyvanderreep.nl
Tel: 06-53428566

8 + 10 =