vrouwencoach wendy van der reep Leeuwarden<br />

 

Jij bent Goud!

Kijk jij naar jouw dochter en zie je hoe ze van binnen worstelt met zichzelf en geen raad weet met alles wat daar leeft? En ben jij als moeder op zoek naar handvatten om haar hierbij te ondersteunen?

Wij Geke & Wendy zijn de gezichten achter het programma GOUD! dat is ontwikkeld voor meiden die het geloof willen vergroten in zichzelf en haar eigen kunnen zodat ze niet alleen weet maar een diep vertrouwen voelt in wie zij is en wat ze hier komt brengen. Een rode draad van het programma is, is dat zij gaat ontdekken hoe zij op haar eigen unieke wijze zich weet staande te houden in een snel veranderende wereld als waarin we nu leven.

Denk aan veranderingen als:

– van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs.
– van meisje naar jonge vrouw.
– vriendschappen en groepsdruk.
– haar rol binnen het gezin.
– sociale media.


Wat kom je leren bij GOUD?

– stevig staan.
– positief zelfbeeld.
– je plek innemen.
– in kwetsbaarheid verbinden.
– vertrouwen op je innerlijke wijsheid.
– grenzen voelen en aangeven.
– ontspanning vs. inspanning.

GOUD! staat in het teken van de ontwikkeling die iedere tiener heeft te doorlopen en waarbij ze ontdekt hoe ze haar aangeboren talenten en kwaliteiten vóór haar kan laten werken in plaats van tegen. 


Wil jij als moeder zelf komen ervaren of dit past bij jouw dochter en waar ze nu met zichzelf is? Stuur ons dan even een berichtje via het contactformulier onder aan de pagina.

Praktische informatie:

Locatie: op een mooie locatie in Friesland.

 

Over ons

In 2018 begon Wendy haar bedrijf als kindercoach en kinderyogadocent. Ze gaf les aan kinderen & tieners bij yogascholen en in het basisonderwijs. Met een pedagogische achtergrond in de hulpverlening en kinderopvangcentra heeft Wendy een heel eigen visie over zorg en hulpverlening die ze op eigen wijze inzet voor bewustzijn te creëren en begeleiding te bieden voor mensen die zoekende zijn naar een gezond evenwicht. Tegenwoordig begeleid ze vrouwen van alle leeftijden doormiddel van coaching en energiewerk en staat ze als werelddocent voor de klas om op haar manier de wereld een beetje mooier te maken.

Geke heeft sinds 2018 een eigen bedrijf waarmee ze mensen ondersteund gezonder en bewuster te leven. Na jaren gewerkt te hebben in de zorg, met kinderen en jong volwassenen, was het tijd voor een nieuw hoofdstuk in haar leven namelijk; mensen coachen naar een groter bewustzijn. Naast het moederschap, haar eigen bedrijf en een rol als wereldocent, volgt ze een opleiding tot Klassiek Homeopaat, waar ze met veel passie van geniet. Met een holistische visie op de mens en het leven, ziet zij het als haar missie om de wereld liefdevol tegemoet te treden.

7

Even voorstellen!  

Wendy van der Reep vrouwencoach Leeuwarden<br />

Mijn naam is Wendy van der Reep  en ik woon samen met mijn twee lieve kinderen ( Jayden 12 & Syenna 8 jaar) in Leeuwarden.

Mijn puberteit is op zijn zachtst gezegd ‘onstuimig’ te noemen. Hier ontdekte ik mijn wilde haren én gooide ze los.

De scheiding van mijn ouders had invloed op mijn ontwikkeling en ik zocht naar vaste grond onder mijn voeten – een gevoel van ‘thuis’. Mijn oudere broer dook het nachtleven en kwam op zeer jonge leeftijd in aanraking met verdovende middelen en raakte verslaafd. Niet veel later was zijn escape ook de mijne, om niet te hoeven voelen wat er was.

Zoekend naar wie ik was, kwam ik in ongezonde relaties  en liet ik me meevoeren met andere gevoelige zielen die net als ik geen raad wisten met alles wat in hen leefde. Terwijl we in allerlei situaties kwamen die geen enkele ouder wenst voor haar kind zochten mijn broer en ik steun bij elkaar. 

Mijn leven kreeg weer glans door de komst van mijn twee kinderen waar de zoektocht naar de oorsprong van mijn gedrag is begonnen. Mij ging het makkelijker af dan mijn broer.

Na jaren van afkicken en terugvallen was het hem teveel geworden en in 2016 stapte hij uit dit leven. Na zijn overlijden werd mijn missie helder: preventieve zorg leveren vanuit een holistische visie  voor jongeren die iets extra’s nodig hebben. 

.

Mijn naam is Geke Luimstra (links) en ik woon met mijn drie lieve dochters in Drogeham. (Benthe 12, Lieke & Sanne 8 jaar)

Als jong meisje groeide ik op met een depressieve moeder die zich dagelijks staande probeerde te houden met onderdrukkende medicatie. Door haar emotionele afwezigheid ontstond er een disconnectie in onze liefdesverbinding en dus ook in mij. Waardoor ik in mijn puberteit zocht ik naar een anker en dit resulteerde in stuurloosheid. Ik zocht het in aandacht, alles voor die ene verbinding. De pijn verdoofde ik met alcohol en veelvuldig blowen.

Na een aantal dagen niet thuis te zijn geweest besloot ik na een feestje even bij mijn moeder in te checken, die volgens mijn vader ziek in bed lag. Ik was net 17 jaar toen ik mijn moeder levenloos in bed aantrof. Dit veranderde alles.

Ik raakte compleet buiten mezelf en zolang ik was afgeleid hoefde ik niet te voelen. En zonder het te weten brak die leegte mij op en werd ik geleid om naar binnen te keren. Naar de kern, naar mezelf en mijn hart daar vond ik mijn anker. 

Wendy van der Reep vrouwencoach Leeuwarden<br />

In liefde voor wie wij eens waren en voor meiden die extra begeleiding nodig hebben is Goud! een zeer waardevolle aanvulling.

Voel je welkom en gedragen bij één van onze trainingsdagen!

Liefs van Wendy & Geke

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via onderstaande knop.

Of stuur een email naar: jijbentgoud@outlook.com
Tel: 06-53428566