Sacred Aligment

Vind de heelheid in jezelf door de reis naar binnen te maken zodat je niet alleen wéét dat jij nu al genoeg bent maar dat je ook voelt én ervaart hoe alles in dit moment al perfect is.

Level 1

Level 1 – Openen

In level 1 leer ik je een nieuwe manier van kijken en handelen terwijl jij de hoogste prioriteit van jezelf maakt zonder je hart voor al het andere te sluiten.

Ondanks dat een periode van ‘leegte ervaren’ enorm waardevol en zelfs noodzakelijk is om te groeien, kan je soms ook onnodig lang in het ongemak blijven hangen. In dit traject voel jij je gesteund en wordt het lichter om door de barensweeën van het nieuwe te komen. In deze drie maanden leer ik je alles om tot je eigen krachtige kern te komen. Hiervoor heb je helderheid, focus en een gezonde dosis eigenliefde nodig en dat is onder andere waar we samen mee aan de slag gaan.

Drie maanden – 6x een 1:1 sessie. Live of online.

Met onvoorwaardelijke support en begeleiding tussen de sessies door.

 

Level 2

 Level 2 – Verdiepen

Je hebt een helder beeld over waar je staat en bent toe aan de verdieping waarvan je voelt dat die nodig is om te komen waar je wilt zijn. Want zelfs met alle tools in handen, is het van belang dat die eigen verbinding niet afneemt maar krachtiger wordt. Zodat je op een constructieve manier je leven inricht en met uitdagingen weet om te gaan die de externe wereld voor je voeten werpt. Je wilt op de eerste plaats jezelf leren dragen en te midden van iedere, kleine en grote, storm kunnen blijven staan. Niet alleen met de liefdevolle waardering voor jezelf en kinderen maar wellicht ook om je draagkracht te vergroten voor de klanten met wie je graag werkt.

Je bent een sensitieve vrouw die haar hart vol heeft met ambitie en een haarscherpe intuïtie waarbij de durf nog ontbreekt om volledig op die innerlijke wijze vrouw te vertrouwen en haar te volgen. Dit is waar we in level 2 aan werken.

 Drie maanden –6x een 1:1 sessie. Live of online.

Met onvoorwaardelijke support en begeleiding tussen de sessies door.

Level 3

Level 3 – Verfijning

Om volgens je eigen ritme te leven en de wensen van je hart te volgen heb je een andere weg in te slaan. Een nieuwe route waarbij je andere gewoontes leert en nieuwe overtuigingen aanboort die passen bij hoe jij het graag wilt voor jou. Door toewijding vanuit de vrouwelijke essentie maak je ruimte voor die ware nummer 1 in je leven. Jij wordt de hoofdrolspeler van jouw eigen verhaal. Zolang jij blijft kiezen voor liefde in plaats van angst, zul je merken hoe de vruchten zich beginnen af te werpen en je leven iedere dag mooier wordt.

Het verfijnen van je nieuwe, verbeterde versie is waar we in level 3 volledige aandacht voor zullen hebben. Jij bent het waard om alles te zijn en te leven van wat je diep in je hart draagt.

Drie maanden – 6x een 1:1 sessie. Live of online.

Met onvoorwaardelijke support en begeleiding tussen de sessies door.

Sacred Alignment is voor de vrouw die…

 • hard werkt en meer in haar vrouwelijke energie wil zakken.
 • op zoek is naar verdieping en intenser wilt genieten.
 • flow en plezier mist in haar leven.
 • dieper op haar leiding wil vertrouwen en klaar is voor een ‘next level’  in haar spirituele groei.
 • zich bewust is van belemmerende patronen en die wil shiften zodat ze lichter voelt  vrijheid ervaart te midden van veranderingen in haar leven.
 • toewijding voelt richting aan haar persoonlijke groei en de waarde voelt om hierin te investeren.
 • inwendig weet dat er meer is voor haar en dit samen met mij wil openen.

 

 

Bij Wendy moet je zijn als je je kracht naar voren wil halen; als je voelt dat er meer in zit dan je (terug)krijgt, als je merkt dat de rek er uit is en je balans wil brengen naar je doen & zijn.

Ik ervaar Wendy als een onvoorwaardelijke vrouwelijke steun naast me. Met haar humor maakt ze licht wat zwaar is, ze brengt bewustzijn. Ze is direct waardoor je gaan zien wat je zelf niet altijd ziet.

Ik ervaar Wendy als een echte & puur, iemand die doet wat ze zegt, de ‘practice what you preach’ in alle zachtheid waar we meer van nodig hebben in onze maatschappij.

Sta je voor een periode van verandering en groei, roept het nieuwe jou? Huur Wendy dan in als jouw coach, je steun en toeverlaat. Wendy zet die extra stappen voor je en dat is onbetaalbaar.

Maike

Ik kwam bij Wendy voor een deepdive sessie. Omdat ik haar al een beetje ken, wist ik dat ze me meteen zou doorgronden en dat ik geen mooi weer hoefde te spelen.

Wendy had vooraf op mij afgestemd en gaf meteen de juiste woorden en richting.

Heel langzaam kon ik meer in mijn lijf zakken en daar kan ik lang van profiteren.

Wendy is betrokken, wijs en zacht maar duidelijk. Een prachtige vrouw om vanuit veiligheid en vertrouwen met je persoonlijke struggles aan de slag te gaan!

Anke

Afgelopen tijd merkte ik dat ik weer veel in mijn hoofd zat. Er spelen wat dingen in mijn leven die vragen om een keuze te gaan maken. Ik liep hier helemaal in vast. Piekeren, malen en ook voelde ik mij emotioneel. Toen ik dit opmerkte heb ik Wendy gevraagd mij te begeleiden om weer uit mijn hoofd te komen, zodat ik ook weer kan voelen wat mijn behoefte in dit alles is.

Wendy heeft een hele zachte manier van benaderen. En begeleide mij op een hele fijne manier door de energy healing heen. Tranen mochten er zijn, alles mocht er zijn. Ook was er ruimte om nadien even na te bespreken. De energy healing heeft me weer rust en ruimte gebracht. De knoop in mijn maag is verdwenen en mijn hoofd ziet de dingen weer helder. Ik vond het een hele waardevolle sessie.

Jantine

In Sacred Alignment,

N

is jouw idee van geluk gebaseerd op wat jij van binnen voelt waardoor je ziet wat er werkelijk toe doet en intenser geniet.

N

houd je niet meer vast aan oude verhalen en bent een open kanaal voor het nieuwe wat zich voor je wil ontvouwen.

N

weet je wie je bent en wat je te brengen hebt waardoor je een helder gevoel van richting ervaart.

N

vertrouw je op je innerlijke leiding en voel je hoe je gedragen wordt.

N

bewandeld jij je eigen weg waarin je zo veel plezier en overvloed ervaart.

N

eer je het meisje in jou maar laat de vrouw naar voren stappen waardoor je die eigen veilige haven kunt zijn.

N

ben je aanwezig in het nu waardoor je ervaart hoe alles precies is zoals het hoort te zijn.

N

ben je afgestemd op jouw eigen waarheid en hoe het kloppend is voor jou zonder de behoefte je hiervoor te verontschuldigen.

N

ben je diep verbonden met je kern, voel je liefde voor alles wat leeft en zie je hoe alles één is.

N

zie je hoe alles vóór jou werkt en dans je mee met het leven!

Hoe zou het voelen,

om volledig tevreden te zijn met waar je nu bent en verwachtingsvol uitkijkt uit naar de toekomst?

Jouw unieke reis

Voor zolang het nodig is blijf ik naast je lopen als jouw persoonlijke cheerleader. Alles wordt naar behoefte met elkaar afgestemd en creëren genoeg ruimte tussendoor, zodat nieuwe energie de tijd krijgt – die ervoor nodig is –  te kunnen landen en integreren.

In Sacred Alignment:

 • kies je zelf de duur van je reis. 3, 6 of 9 maanden. Buiten de Infinirgy behandeling, kunnen alle sessies zowel live als online via Zoom plaatsvinden.
 • ontvang je begeleiding in de vorm van energiewerk, aromatherapie en systemische opstellingen.
 • neem ik de basis van jouw Human Design mee, zodat alles in overeenstemming is met jou de unieke energie die jij draagt.
 • ontvang je meditaties & practices op maat.
 • hebben we persoonlijk contact via Voxer/Whatsapp.

 

Je investering is 397 euro per maand. 

Je ontvangt een essentiële olie van Infinirgy (met uitzondering van de Love oil) die is afgestemd op het thema waarmee we werken  als een kado wanneer je de investering van een level in één keer voldoet.

Wil je deze groei samen maken?

Je kan me bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of anders via  

E-mail: info@wendyvanderreep.nl
Telefoon: 06-53428566

1 + 6 =