vrouwencoach holistisch coach healing energiewerk friesland leeuwarden wendy van der reep

Sacred Aligment,

hét 1-op-1 traject van drie maanden wat je helpt de heelheid in jezelf te voelen door de reis naar binnen te maken, zodat je niet alleen wéét maar een diep vertrouwen ervaart in wie je bent en waar jouw vervulling op je ligt te wachten. 

Waar werken we aan?

Aan het begin van onze reis stellen we samen vast welke thema’s jouw aandacht en richting nodig hebben. Dit kunnen zowel praktische uitdagingen zijn waar je tegenaan loopt, als spirituele en energetische aspecten. Samen zetten we stappen om weg te bewegen van innerlijke strijd en het zoeken buiten jezelf.

Onze gezamenlijke focus ligt op het creëren van verbinding en alignment, zowel met jezelf als met alles wat op je pad komt. We streven naar balans, zodat de energie weer vrij kan stromen.

Gedurende drie maanden begeleid ik jou bij alles wat je tegenkomt, en help ik je om je basis te verstevigen. Hierdoor leer je jezelf weer op de eerste plaats te zetten en ontwikkel je een diep vertrouwen in je eigen leiderschap.

Laat mij je gids zijn op deze reis, waarin we samen werken aan jouw groei en transformatie. Neem de stap om jezelf op nummer één te zetten en omarm het diepe vertrouwen dat je in staat bent om je leven volledig in eigen hand te nemen.

Vrouwenmentor Friesland Wendy van der Reep

Stel je voor dat je een nieuwe weg inslaat, waarbij je leert om oude verhalen om te buigen naar nieuwe verhalen die een bijdrage leveren aan het pad dat voor jou bedoeld is. Door jouw aandacht en toewijding op jezelf te richten, maak je de verschuiving van constant ‘doen’ naar meer ‘zijn’. Hierdoor kom je in contact met jouw vrouwelijke essentie, precies zoals die voor jou bedoeld is. Dit betekent dat je meer in de flow bent en ontvankelijk bent voor wat het leven voor jou in petto heeft.

Als hoofdrolspeelster van jouw eigen verhaal heb je nu meer energie en levenskracht om bekende bergen te verzetten, terwijl je relaties verdiepen met de mensen die je dierbaar zijn. Hoe meer jij, als vrouw en moeder, kiest voor liefde, hoe mooier het leven zich ontvouwt voor iedereen om je heen. Je wordt een bron van inspiratie en creëert een positieve impact op jezelf en anderen.

Tijdens dit traject begeleid ik je bij elke stap van deze transformatie. Samen zullen we oude patronen doorbreken, belemmerende overtuigingen loslaten en jouw ware potentieel ontdekken. Je zult leren om jezelf op de eerste plaats te zetten, grenzen te stellen en keuzes te maken die in lijn zijn met jouw diepste verlangens.

 

Vrouwencoach en energiewerk Friesland Wendy van der Reep

 Sacred Alignment in het kort:

Terugwinnen van je levenskracht: Je zult merken hoe je levenskracht is afgenomen en je zult leren hoe je deze weer kunt herstellen. Hierdoor kun je weer die geweldige spil van het gezin worden, zonder dat het je leegtrekt. Je zult de energie en vitaliteit terugvinden om voluit te genieten van je rol als moeder en partner.

Beheer van je tijd en energie: Je leert hoe je de controle over je dag terugkrijgt, zodat de dag niet langer met je aan de haal gaat. Je ontdekt strategieën en technieken om jezelf te organiseren en prioriteiten te stellen, zodat je energie en ruimte overhoudt voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn. Je zult in staat zijn om balans te vinden tussen je verantwoordelijkheden en je eigen behoeften.

Hervinden van passie en enthousiasme: Als je het gevoel hebt dat je niet meer weet waar je enthousiast van wordt in het leven, zul je tijdens dit traject ontdekken hoe je je passie kunt herontdekken en nieuw leven kunt inblazen. Je zult leren luisteren naar je innerlijke verlangens en stappen zetten om je leven weer te vullen met betekenis en vreugde.

Vertrouwen op je innerlijke leiding: Als twijfels je in de weg zitten om verder te komen, zul je leren om te vertrouwen op je innerlijke leiding. Je zult tools en technieken krijgen om je intuïtie te versterken en beslissingen te nemen die in lijn zijn met je diepste verlangens. Dit zal je helpen om met vertrouwen nieuwe stappen te zetten en je leven vorm te geven op een manier die echt bij jou past.

Loslaten van oude verhalen: Tijdens het traject zul je oude verhalen die niet langer dienen, loslaten. Samen met mij als jouw coach zul je werken aan het omarmen van een nieuw en opwindend hoofdstuk in je leven. Je zult jezelf bevrijden van belemmerende overtuigingen en patronen, waardoor er ruimte ontstaat voor persoonlijke groei, transformatie en het creëren van een leven dat je echt vervult.

Verdere verdieping van relaties: Als je de verbinding met je partner en/of kinderen wilt verdiepen, zul je leren dat dit begint met het herstellen van de verbinding met jezelf. Door op de eerste plaats te komen en aan je eigen behoeften te voldoen, zul je in staat zijn om authentieke en diepgaande verbindingen met anderen te creëren. Je zult leren hoe je liefdevolle relaties kunt cultiveren die gebaseerd zijn op wederzijds begrip, respect en ondersteuning.

Het Sacred Alignment traject biedt jou de mogelijkheid om je leven te transformeren, jezelf te herontdekken en een diepe verbinding met jezelf en anderen te creëren. Samen zullen we werken aan het bereiken van deze voordelen en het creëren van een leven dat in lijn is met jouw diepste verlangens.

 

 

Laat mij je gids zijn terwijl je jouw pad bewandelt, vanuit liefde, kracht en authenticiteit. Bereid je voor op een reis vol groei, zelfontdekking en het omarmen van jouw ware vrouwelijke essentie. Samen creëren we een leven dat vervuld is van vreugde, liefde en vervulling, voor jou en voor iedereen om je heen.

In diepe verbinding met jezelf:

N

Is jouw geluksbeleving geworteld in je innerlijke gevoel, waardoor je bewust kiest voor wat werkelijk van belang is.

N

Transformeer je moeiteloos oude verhalen naar een nieuw gewenst hoofdstuk dat zich voor je ontvouwt.

N

Besef wie je bent en ontdek wat je te bieden hebt, zodat je een duidelijk gevoel van richting hebt.

N

Vertrouw je op je innerlijke leiding en ervaar hoe je bij elke uitdaging gedragen wordt.

N

Heb de moed om je eigen weg te gaan, omdat je innerlijk weet dat de stappen die je neemt juist zijn.

N

Herken je de triggers van het innerlijke meisje en laat de volwassen vrouw in jou haar dragen, zij die weet hoe ze haar eigen veilige haven kan zijn.

N

Zijn je gedachten kalm en je bent aanwezig in het nu, waardoor je helderheid en focus hebt.

N

Is je waarheid in lijn met je acties, waardoor je magnetisch bent voor wat je leven binnen wil komen.

N

Verhoogt jouw energie en je zult merken hoe je relaties opbloeien en verdiepen.

N

Zie en voel je hoe het leven er vóór jou is, en beseft hoe alles bijdraagt aan jou en de reden waarom jij hier bent.

Reviews

Bij Wendy moet je zijn als je je kracht naar voren wil halen; als je voelt dat er meer in zit dan je (terug)krijgt, als je merkt dat de rek er uit is en je balans wil brengen naar je doen & zijn.

Ik ervaar Wendy als een onvoorwaardelijke vrouwelijke steun naast me. Met haar humor maakt ze licht wat zwaar is, ze brengt bewustzijn. Ze is direct waardoor je gaan zien wat je zelf niet altijd ziet.

Ik ervaar Wendy als een echte & puur, iemand die doet wat ze zegt, de ‘practice what you preach’ in alle zachtheid waar we meer van nodig hebben in onze maatschappij.

Sta je voor een periode van verandering en groei, roept het nieuwe jou? Huur Wendy dan in als jouw coach, je steun en toeverlaat. Wendy zet die extra stappen voor je en dat is onbetaalbaar.

Maike

Ik kwam bij Wendy voor een deepdive sessie. Omdat ik haar al een beetje ken, wist ik dat ze me meteen zou doorgronden en dat ik geen mooi weer hoefde te spelen.

Wendy had vooraf op mij afgestemd en gaf meteen de juiste woorden en richting.

Heel langzaam kon ik meer in mijn lijf zakken en daar kan ik lang van profiteren.

Wendy is betrokken, wijs en zacht maar duidelijk. Een prachtige vrouw om vanuit veiligheid en vertrouwen met je persoonlijke struggles aan de slag te gaan!

Anke

Afgelopen tijd merkte ik dat ik weer veel in mijn hoofd zat. Er spelen wat dingen in mijn leven die vragen om een keuze te gaan maken. Ik liep hier helemaal in vast. Piekeren, malen en ook voelde ik mij emotioneel. Toen ik dit opmerkte heb ik Wendy gevraagd mij te begeleiden om weer uit mijn hoofd te komen, zodat ik ook weer kan voelen wat mijn behoefte in dit alles is.

Wendy heeft een hele zachte manier van benaderen. En begeleide mij op een hele fijne manier door de energy healing heen. Tranen mochten er zijn, alles mocht er zijn. Ook was er ruimte om nadien even na te bespreken. De energy healing heeft me weer rust en ruimte gebracht. De knoop in mijn maag is verdwenen en mijn hoofd ziet de dingen weer helder. Ik vond het een hele waardevolle sessie.

Jantine

Hoe zou het voor je zijn,

om oprecht tevreden te zijn met waar je NU bent, terwijl je tegelijkertijd vol verwachting uitkijkt naar wat nog komen gaat?

Een op maat gemaakte reis

Als jouw persoonlijke cheerleader sta ik naast je en bied ik volledige ondersteuning. We stemmen alles nauwgezet op elkaar af en creëren voldoende ruimte voor je om nieuwe energie op te doen en deze op de juiste manier te laten landen en integreren.

Vrouwencoach en energiewerk Friesland Wendy van der Reep

Hier is een samenvatting van wat je ontvangt:

  • Drie maanden lang persoonlijke begeleiding, in de vorm van coaching, energetisch werk, systemische opstellingen en aromatherapie. De sessies kunnen zowel in persoon als online plaatsvinden.
  •  Jouw unieke Human Design wordt geïntegreerd in de begeleiding, zodat alles in lijn is met de energie die jij specifiek uitdraagt. Jouw unieke blauwdruk op basis van je geboortegegevens waarbij je inzicht krijgt in wie jij in essentie bent en hoe jouw  specifieke energie werkt.
  • Op maat gemaakte transformerende practices en meditaties.
  • Persoonlijk en intensief contact via Voxer/WhatsApp voor extra ondersteuning en vragen.
  • Je investering voor dit traject is 492 euro per maand. Als je ervoor kiest om het volledige bedrag van 1477 euro in één keer te betalen, ontvang je de exclusieve essentiële olie ‘Love’ t.w.v. 99,33 euro als een kado.

Wil je deze groei samen maken?

Je kan me bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of anders via  

E-mail: info@wendyvanderreep.nl
Telefoon: 06-53428566

5 + 3 =